divendres, 27 de maig del 2016

26a Jornada: Veterans CP Vilanova 8 - CP Malgrat 7

Crònica: Partit maco de jugar, amb molta esportivitat i on la necesitat dels punts que teniem ens va donar un plus més que l'equip que ens visitiva i per això ens varem emportar els tres punts, per necesitat, per sobreviure a la millor lliga de veterans que existeix i que cada cop és més competitiva.

El partit començava amb defenses obertes i com és de costum el Malgrat té un contraatac espectacular que al mínim despiste ja veus la pilota dins, així ens fan el primer.

La nostre respesto es ràpida i l'Eloi a base d'insistir fa l'empat. Uns minuts detanteig, i ens tornen a fer el segon. A la següent jugada empatem gràcies a un penal marcat pel David.
Estem dins però ens costa mantenir el resultat. Sense canvis els dos equips damenen temps mort faltan 10 minuts per agafar aire i amb el resultat de 2 a 2

Aquests últims 8 - 9 minuts hi hauria un intercanvi de gols on les defenses van desapereixer, Primer ells fen el 2-3, empatava el David inmediatament. Nomès treure de mig ens feien el 3-4. Empatavem mitjançant el Juanjo. I a falta de menys de dos minuts ells es tornaven avançar,
Un final de primera part espectacular, però on el resultat no ens era favorable, 4-5.

Agafem els dos equips molta força i comença la segona part amb nosaltres una mica més ben col·locats. Així i tot l'Eduard ens va salvar de inumerables ocasions, amb el casc, amb el pit, d'esquena,..., va estar tot i els 7 gols a un nivell increible, perque la defensa a medida que anaven passant els minuts era pitjor i moltes vegades quedava ell sol davant dels jugadors del Malgrat.

Així l'Oriol empata el partit als 5 minuts de començar, i com durant la primera part ells tardaven poc en recuperar l'aventatge en el marcador. 5-6, en un xut de mig camp que toca el pal i desprès l'esquena de l'Eduard.
El Juanjo torna emaptar en una acció molt afortunada on la pilota entra lentament per sota el cos del gabi, que va fer també un gran partit.
Quedaven 15 minuts i estavem empatats a 6. Però un bon contraatac d'ells els torna a posar davant del marcador.
Aquí van passar uns quants minuts fins que el Juanjo amb un xut lateral que va tocar el pal, i la xapa i va sortir de dins de porteria fa l'empat a 7, faltaven 6 minuts.

I la vam tenir i el David, en acció individual fa el definitiu 8-7 a falta de 3 minuts.

Les foces estaven al límit i d'aquí al final els dos equips vam fer el que vam poder, perquè ja el cap no funcionava pel cansament acumulat pels dos equips.

Final i tres punts d'or que ens allunyen de la posició que dona accès a la promoció.

La pròxima setmana tres partits, a veue si aguanta el cos.