dijous, 26 de maig del 2016

26a Jornada: Veterans CP Vilanova - CP Malgrat

Avui última jornada, en teoria dels Veterans, que no serà així perquè la pròxima setmana recuperarem els tres partits ajornats en els seu moment, amb el Calafell, el Cerdanyola i el St. Celoni.

Avui ens visita el segon classificat el CP Malgrat, que ja classificat per la Final Four ens posarà les coses dificils per aconseguir algun resultat positiu, sumar un o tres punts en aquests moments serà beneficiós per la lluita per eludir la promoció que tenim actualment amb el Mollet i el Cubelles.

El Mollet li resta un sol partit, contra el Barcino.

I al Cubelles li resta St. Celoni, Congrés, Manlleu i Barcino.

Realment complicat ara mateix fer càlculs de qui té més números de fer la promoció.

El que si ja està clar serà quins dos equips perden la categoria. Per un costat el Barcino ja fa jornades que no té opció a salvar-se. I l'altre equip és el CP Calafell que amb la derrota de dimarts a casa contra el CF Cuatro Vientos, va certificar a un partit per finalitzar la seva temporada, el descens de categoria. Una pena, per un equip que juga i deixa jugar i que fora la pista són excel·lents companys veterans. Esperem que nosaltres no els acompanyem la pròxima temporada a la Lliga B, i que ells puguin obtar a tornar estar a la Lliga A quan abans millor.

Des de el Blog dels Veterans del CP Vilanova, els hi desitgem el millor als companys del Barcino i Calafell i esperem veure'ns aviat per les pistes veteranes.

Així que avui qui volgui pot veure a les Casernes a partir de les 22h un bon partit de veterans amb un equip visitant clarament de caràcter ofensiu i que segur farà que l'espectacle de veure un bon hoquei ràpid i atractiu sigui el que predomini dins la pista.

I la pròxima setmana més i millor!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog