dijous, 5 de maig del 2016

23a Jornada: FC Barcelona 13 - Veterans CP Vilanova 2

Crònica: Desprès de partits amb una tensió alta pel que ens jugàvem, ahir ens desplaçaven al Palau, a jugar contra un equip que no perdona ni una.
Un equip que amb 11 gols de diferència i faltant 30 segons per acabar, encara pressionava tota la pista perquè encara volia fer més gols i demostrar la seva superioritat.

El partit sense cap història remarcable, només aquesta, que ells van anar a per totes des de el primer segon fins a l'últim i nosaltres a jugar una patxanga, deixant al pobre Eduard al descobert, sense defensa i intentant amb tota la seva voluntat i esforç que els gols encaixats fossin els menys possibles.

La primera part amb un 5-0, ja deia molt cap a on aniria el partit, i encara que el Jordi i el Miki van reduir distancies en el marcador, els locals van engegar el "rodillo" i no van parar fins que l'àrbitre va xiular el final.

Foto final dels dos equips.
A falta de 3 jornades, tot està per decidir. A nosaltres ens queden 5 partits per jugar, el Mollet 3, el Cubelles 6 i el Calafell 3. Per davant Cerdanyola i Congrés sembla que no patiran per salvar la categoria o no tenir que jugar la promoció, però partits claus com el Congrés - Cubelles o el nostre contra el Cerdanyola pot fer que segons quin resultat es dongui alguns equips s'involucrin en la lluita per eludir aquesta posició a la classificació.

Nosaltres anem partit a partit i ara ens preparem per rebre el 4 Vientos dijous pròxim, un equip que fa molts bons resultats a casa seva, però que com a visitant baixa una mica el seu rendiment, encara que segur que vindran a per totes per tenir opcions per entrar a la Final Four de final de temporada.

Com sempre escric, fascinant lliga aquesta, on entre el tercer i nosaltres (el 4 Vientos és el tercer classificat) hi ha 9 punts, tres partits de diferència, i això que entre ells i nosaltres hi han 6 equips pel mig, que encara aspiren a poder accedir a la Final Four.

Un final de temporada que tant per dalt com per baix es jugaran moltes coses. Esperem que l'esportivitat i l'esperit veterà hi sigui present.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog