divendres, 3 de juny del 2016

19a Jornada: Veterans CP Vilanova 2 - Cerdanyola HC 5

Crónica: últim partit a les Casernes, amb els deures fets, el Cerdanyola en canvi, tenia que fer un punt com a mínim per tal d'assegurar-se no tenir que jugar la promoció, que finalment jugarà el CP Cubelles.
Nosaltres no vam estar gens encertats, o potser millor dit, el BEL, el "pedazo" porter que té el Cerdanyola va estar espectacular, només vam poder fer 2 gols, un a cada part, i en va aturar un  munt, això va permetre la sortida al contraatac dels visitants que ens van"machacar" i en quatre contraatacs molt ben fetes, ens van fer 4 gols a la primera part que deixava el resultat molt de cara pels seus interessos.

Un 1-4 que feia mal, perquè les vam tenir, perquè vam jugar, però el Cerdanyola fent gala de veterania, tenia molta paciència i esperava el seu moment per donar l'estocada, encara que l'Eduard va estar una nit més espectacular i en va aturar unes quantes, però d'altres eren tan clares que poc podia fer.
El nostre primer gol el va fer el Miki, era el 1-2 i potser va ser el moment on més a prop vam estar d'ells. Però en un minut van fer dos gols més que ens va deixar molt tocats.

A la segona part ells van baixar físicament, i nosaltres vam pressionar més de cara porteria. L'Eloi va reduir diferències amb una mitja volta de llibre dins l'àrea colant la pilota per l'escaire, un 2-4 que podia posar nerviosos els visitants. Però en aquests instant de partit va aparèixer el porter, i els hi va aguantar el marcador, fins que en una nova contra ens fan el 5è.

Vam intentar remuntar, però les forces eren justes ja i quedava poc, i el porter del Cerdanyola seguia amb el seu particular recital d'aturades.

Felicitar als companys del Cerdanyola que un any més compartirem categoria, una lliga de Veterans Catalana espectacular i molt competida. Enhorabona a tots els equips per la dedicació i l'esperit veterà que existeix i que seguirà existint.

Avui últim partit de la temporada, desplaçament a Sant Celoni. A veure com tenim el cos desprès de tants partits en poc dies, i ells si juguen entrar a la Final Four, esperem gaudir d'un partit, competit i igualat i d'un bon tercer temps.

Foto final del partit amb els dos equips de veterans.