dijous, 20 d’octubre del 2011

HC Sarrià 3 - Veterans CP Vilanova B 6

CRÒNICA:

21:30: Teòrica hora de començament del partit. A la pista només els jugadors dels Veterans del CP Vilanova, l'àrbitre, i als vestidors 4 jugadors de l'equip local ( el porter i tres més).

21:45: Comença l'encontre. Els jugadors locals ens demanen que un dels nostres jugui amb ells mentre esperant l'incorporació d'un quart jugador que no saben a quina hora arribarà. Desprès de comentar-ho creiem convenient que si volem que sigui una lliga seria i responsable, que el nostre temps i els nostres diners val, siguem lo més coherents i no accedim a cedir un jugador.

22:00: Desprès de 10 minuts de partit, parlant amb l'àrbitre, es decideix, que la primera part durarà 20 minuts (5 minuts menys del que toca), i que la segona durarà fins que apaguin la llum (22:30 que passa el conserge a apagar les llums). Els Veterans del CPV, estem desconcertats , incomodes per la situació i per la passivitat de l'equip local, tranquils, sense presa, amb un parsimònia, que fa que els jugadors visitants comencin el partit sense concentració, sense un esperit competitiu que permeti fer com a mínim les coses més bàsiques per realitzar un bon partit d'hoquei, comencem amb el nostre "quadro" i ells amb tres jugadors s'avancen al marcador, 1 a 0, 5 minuts de partit i anem perdem, que ens està passant!!!!

22:10: Finalitza la primera part amb un 2 a 4 el marcador. Ha arribat el quart jugador de pista 5 min abans d'acabar la part. El Veterans del CPV amb més cor que joc a aconseguit perforar la porteria contraria, amb un llançament llunyà fent l'empat, amb dos contracops portats pel David i l'Eloi, amb gols per cadascú, sense no abans tornar a patir un gol local gràcies a un xut llunyà que vàrem tocar dos jugadors abans que entres a la porteria, i abans del final un altre tir de mitja distància del Juanjo col·locava el 2 a 4. En resum una part on vam fallar el que no està escrit i on els últims 10 minuts van veure el millor joc dels Veterans CPV en tot el partit.

22:15: Comença la segona part, tots amb els seus efectius, l'equip local puja línies, interceptant varies boles i provocant alguna meritòria intervenció del David, però això també provoca que pugin el nivell d'agressivitat i els cops d'stick pugen més a munt dels genolls. Van sumant personals, això fa que els Veterans CPV tinguin opcions en faltes directes i penals, però no és fins un contracop on l'Eloi fa el segon de la nit de la seva conte particular i el de la tranquil·litat. Això semblava però un nou tall al mig del camp dels locals posa el 3 a 5. Finalment el Jordi es va estrenar aprofitant un rebot a l'àrea i introduint la pilota a la porteria tranquilitzant als visitants i posant el marcador en un 3 a 6 que ja seria definitiu.

22:35: Final del partit. A les fosques no vam tenir ni temps de fer-nos la foto conjunta. El més positiu de la nit els 3 punts, perquè el joc va ser molt anàrquic.

Conclusions per si teniu que visitar aquesta pista, mireu de ser puntuals, desplaçar-se i no jugar el temps establert, "toca la pera", i aquells que porteu cameres i pengeu fotos als blocs, un bon flash necessitareu, per la foto postpartit.