dilluns, 10 d’octubre del 2011

Veterans Club Pati Vilanova 6 / Veterans Sta. Margarida Montbui 4

Primera victoria de la temporada molt celebrada. Partit bonic i competit i amb una gran actuació del David Marquez sota els pals dels Veterans del CP Vilanova, fent que l'equip es mantinguès sempre per davant del marcador. La primera part va ser de color verd, agafant avantatge al marcador per 3 a 0, però dos contracops a 5 minuts d'acabar la part col·loca el marcador en un 3 a 2.
Segona part més igualada i els veterans de Sta. Margarida de Montbui agafant més protagonisme en els seus atacs. Però un contracop del David Torruella col·locava el 4 a 2. Seguidament es van produïr un penal fallat pel Sta. Margarida de Montbui i la dessena falta del CPV, seguida d'un altre penalti, que aquest cop si van transformar. El resultat d'aquest anar i venir va ser un 5 a 4 en el marcador i un Sta. Margarida més ficat al partit i quedant encara 5 minunts per acabar, però una pilota robada al mig camp pel CPV provoca un contracop que acaba en gol. És un cop moral que fa que el Sta. Margarida a 2 minuts del final vegi impossible emportar-se algún punt de les Casernes.
Aquí tenim les cares d'alegria de l'equip.