dimarts, 16 d’octubre del 2012

CP CALAFELL 8 - VETERANS CP VILANOVA 6

Ahir vam disputar el primer partit com equip unificat i sort que ens hem unificat perquè vam anar amb un sol canvi. Els mateixos jugadors del Calafell es sorprenien de que fossi'm tant pocs.
Qui era que deia que tindríem problemes en fer convocatòries amb tants jugadors? A la primera hi ja som justos, ...Perdoneu però algú ho havia de dir!!!!

La primera foto de la temporada.
La crònica del partit es pot resumir en un CP Vilanova aguantant com podia el bon joc posicional del Veterans del Calafell, que si no acabaven en gol, els vilanovins aprofitaven per fer perillosos contraatacs.
La poca definició i la bona actuació dels porters va fer que no es veiessin més gols, perquè les defenses van ser bastant fluixetes per les dues parts. És el que té un partit amistós.
Resumint un bon partit, per mirar que ens falta compenetració i sobretot més banqueta!!!
Seguirem entrenant i a veure si la pròxima ens va millor, però ahir una de les conclusions que vam treure, es que amb un canvi, vam aguantar força bé a tot un Calafell amb 9 jugadors de pista, que cada 5 minuts canviaven per mantenir un alt ritme de partit, fent una defensa individual intimidatòria sobretot pels nostres +50 que ahir es van marcar un gran partit tot i la diferència d'edat i qualitat tècnica. Amb un o dos canvis el partit encara hagués estat més igualat. Anem per bon camí companys, això està per començar i ens queden moltes batalles per guanyar, per seguir enganxats a aquest meravellós esport.

Els veterans del Calafell han fet un recull de fotos i crònica que també podeu seguir per contrastar opinions.

http://veteranssomtots.blogspot.com.es/

1 comentari:

  1. Molt bé, Juanjo. La millor manera d'avançar és sent autocrítics. En el sopar, els dos ho vam ser i força! Cal millorar...

    ResponElimina

Arxiu del blog