dissabte, 27 d’octubre del 2012

Veterans CP Vilanova 7 - G.E.iE.G. 3

Crònica: Partit disputat entre els gironins i vilanovins ahir a la nit. El partit va ser tranquil, cordial i molt esportiu dintre de la pista i fora, com sol ser en la lliga de veterans.
Per ser el nostre primer partit junts, va ser un partit on varem treure moltes conclusions, però sobretot vam veure que la nostre defensa s'ha d'ajustar més a les necessitats de l'equip i que el tenir una banqueta ample fa que l'equip no baixi de to físic.

Primera foto d'equip, en faltem tres, però i som igualment!!

L'Oscar va debutar, per fi té foto al blog!!
 El partit va començar amb el Marques a la porteria i a la defensa vam col·locar el +50 Salvador amb els tres +35 de l'antic CP Vilanova Veterans A (Oscar, Jordi i David), desprès de un tampteig van succeir-se diversos contraatacs, que van fer moure el marcador, el Jordi Orus va fer el primer de la temporada (i en seguirien 5 més), però el gironins a base de xuts de lluny van aconseguir fer l'empat a 1 i desprès l'empat a dos, semblava que no tindríem la sort de tenir un partit plàcid, i la defensa dels gironins s'ens estava atragantant.

El cuadro dels gironins molt ben organitzat.
  Primera roda de canvis fem entrar un +50 com l'Oliva organitzant al redera i el Masso que en els últims entrenaments s'estava sortint. I així ha sigut, potser han estat els millors minuts dels Veterans durant el partit. Dues assistències del Josep Mª les ha posada dins la porteria el Jordi, 4 a 2 i una mica de tranquilitat per encarar la segona part amb més tranquilitat, encara que tindriem que sumar la baixa de l'Oscar per "tenir son".

La segona part a començat amb més canvis el Jordi Mestres i el Carles han entrat i el Salva i el David i sota els pals l'Oscar. El partit en aquesta part ha entrat en una fase on les defenses s'han imposat als atacs i han tingut que passar 10 minuts perquè en tinguessim una de clara, un penalty fallat pel David ( a la primera l'oscar n'ha fallat una altre). Quan estavem preparant els canvis hem vist que els gironins han començat a creure que podiem complicar-nos les coses, però el Salvador a enganxat una pilota morta a l'àrea i a fet el cinquè, però en un minut en un rebot ens fan el tercer. Temps mort, tornem a col·locar la defensa i mirem de tenir més control de bola, i així han caigut dos més del nostre home gol d'aquesta nit el Jordi Orus, que suposo amb la motiviació extra de tenir el seu fill de 4 anys a la grada ens va regalar un "golarro" per l'escaire espectacular.
 Al final control, pocs ensurts al redera i el més important tos vam acabar molt contents i que aquest any ens podem divertir molt si contínuem amb aquesta línea, de moment la unió ens ha fet més forts, seguim així companys!!

El resultat final,...i que malament es passa quan un té que està al "crono", ja queda poc!!