dijous, 25 d’octubre del 2012

Últim entrenament abans del debut

Aquí part de l'equip ....
 Ahir vam realitzar l'últim entrenament abans del debut e divendres contra el G.E.i E.G., va ser un partidet on el +50 van demostrar una gran punteria cara el gol,...i alguns van notar la falta d'entrenaments demanant constantment "la bombona" d'oxigen (dita també "ventolín")...
Així es va fer la primera convocatòria i sense problemes es van fer els dos "descartes". El Juanjo per sanció i  l 'Eloi per motius laborals, així que una de les pors que hi havien per el tema de convocatòries sembla superat.
L'altre tema que preocupava era l'equipació nova, aquesta fins d'aquí dues setmanes no la tindrem, així que a esperar toca i el divendres amb un popurri de camisetes de diversos tons verds es trobaran a la pista davant d'uns gironins que sempre fan que els partits els tinguis que suar.
Aquí l'altre,...amb algú que s'amaga!
Per cert estem en negociacions amb un restaurant molt conegut per l'afició del Pati, pel 1er equip d'OK lliga i per molts vilanovins, així que divendres desprès del partit tindrem sopar, a veure com surt. Companys gironins si voleu quedar-vos ja direu alguna coseta.

Això està aquí, quins nervis,...espero que la cervesa de desprès estigui fresqueta i poguem celebrar  haver fet un bon partit. Ànims companys VETERANS!!!

2 comentaris:

Arxiu del blog