divendres, 16 de novembre del 2012

Convocatòria per avui: A les 22 hores a pista!!!




A la porteria el David Marquez, que tindrà la oportunitat de jugar els 50 minuts, doncs l'Oscar el tenim tocat de genoll i avui no podrà participar del partit.
Esperem que el David tingui un bon dia i que la defensa l'ajudi en un partit on tindrà que estar molt atent a les "punxades" dintre de l'àrea del Ripollet.

El Carles Llambrich el tindrem avui com a home més en punta, bé sempre el tenim en allà,..., tocant totes les pilotes que passant al voltant seu. El seu esforç contagia als companys com les seves instruccions des de la banqueta.



L'Oscar avui com el primer partit ha de ser el puntal de la defensa com el motor de l'equip en atac on controli les marxes i porti l'equip a una velocitat adequada perquè el partit sigui lo màxim de controlat possible.



El Joan al costat de l'Oscar ha de ser un altre que aporti un bon "tempo" de joc, la seva veterania en la lliga i en els molts partits que porta jugats en la lliga de Veterans  ha de fer-li més fàcil afrontar partit com el d'avui.



El David Molina, el "rockie" de l'equip, el seu explosiu xut ens pot anar bé per trencar la defensa zonal, però sense abusar, ni tampoc obsesionar-se en marcar el seu golet, fent la feina ben feta tot arriba, i amb la seva joventut ha de controlar tanta energia.



El "Salvador", és increïble aquest home amb +50 quin estat físic té, és com una roca, el ser esquerrà ajuda molt al seu joc i sobretot en defensa, encara que tenir tanta força física a vegades li costa controlar les seves entrades, un gran complement a la defensa.



El Jordi Mestres, que dir d'ell, un jugador que li falta,..., que li falta? UNA BOMBONA D'OXIGEN!!!! Fora conyes pot ser un bon recanvi a la defensa tant per l'Oscar, com pel Joan, i si hi ha algun penal que el llenci ell, que segur que la clava!!


El Jordi Orus, el nostre "pichichi", avui pot aprofitar per incrementar el nombre de gols que ja porta en cartera i també de començar a jugar alguns minuts a la part de darrere de l'equip perquè facultats d'organitzador també té.


El Josep M. que de moment les lessions l'estàn respectant, i clarament el seu joc s'està veient recompensat amb un millora, amb un millor patí, visió de joc i uns llençaments a porteria que mentre no vagin als companys són com a misssils i sino que li diguin a l'Eloi!. La Roca està en plan forma que continuï.

3 comentaris:

Arxiu del blog