dijous, 22 de novembre del 2012

3a Jornada: CT Barcino - Veterans CP Vilanova

Es confirma el partit contra el CT Barcino per aquest dilluns 26 a les 21:30.
L'equip dels Veterans del CP Vilanova ahir va realitzar l'últim entrenament abans del primer desplaçament de l'any fora de les Casernes, i aquest no és a qualsevol lloc, és a la "bombonera" barcelonina del CT Barcino.
Equip històric en totes les lligues disputades fins ara en la categoria de veterans, i un equip on hi han passat els millors jugadors de l'actual Lliga Catalana de Veterans "A", ...Gaby Cairo, El Tino, els germans Segarra, i aquests acompanyats del Fabi, el Jordi, el Jaume, l'Àlex...i com no de la "pantera" d'Esparreguera.

Aquestes últimes temporades van decidir jugar la Lliga de Veterans "B", i sempre han sigut un dels equips que han encapçalat els primers llocs de la classificació. Han incorporat nous jugadors i aquest any crec que no van tant justos a la banqueta com d'altres temporades.

Les dimensions de la pista, l'ambient de la "bombonera", i la qualitat tècnica i personal dels jugadors del CT Barcino fan d'aquest encontre un clàssic de la Lliga de Veterans, doncs encara que el CP Vilanova ha comptat amb dos equips de veterans, un o altre, o els dos han disfrutat d'encontres tensos, disputats, i amb molt d'hoquei, com esperem que hi hagi dilluns.

Per aquest partit, estan convocats: 
A la porteria: EL David i l'Oscar (si ja està recuperat de la lesió)
I com a jugadors: El Carles, el Salvador, l'Oscar, el Josep M., el Juanjo, el David, l'Eloi i el Jordi.














Ja sabeu, qui volgui veure un clàssic de la lliga catalana de veterans que es pasi el dilluns a partir de les 21:30 per les instal·lacions del Club Tennis Barcino, que allà estarem jugant a un esport espectacular!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog