diumenge, 4 de novembre del 2012

Entrenament de divendres...els que hi erem...

Divendres per no perdre més hores de pista vam anar els que no estavem disfrutant d'uns dies de vacances, a pràcticar una mica i posar-nos en forma, doncs l'equip està dues setmanes sense competir i si parem això ho podem notar en el pròxim partit que tenim contra el Ripollet.

L'entrenament començava amb una imatge en tots els nostres mòbils....


Aquesta imatge d'un dels nostres companys, on ens feia "dentetes", d'una llar de foc i una imatge de Boi,...ens va fer pensar en que bé viuen alguns, com els nostres +50 que també van marxar i ens van deixar al jovent posar-nos en forma per futurs partits.... Això ens fa reflexionar que quan més grans més qualitat de vida tenim, o això es preten, a veure si ho aconseguim els que encara no arribem als 40.

I per mostrar l'intensitat i la serietat en que ens vam pendre l'entrenament aquí teniu l'esquena de l'Eloi, com podeu comprobar, ben forta i fribrada, sense senyals de "panxa cervessera",...així que aquests que estan de minivacances, quan tornin farem un test de "panxes" a veure si el passen,...

Si hi han moltes peticions al respecte de publicar aquestes fotos més compromeses, es farà la consulta pertinent per tal de fer-les públiques.

A part de la pilotada, algun que altre "susto" vam tenir,...un copet i a seguir!!!
El dimecres pròxim més,...encara que hi hagi "Champions" hem d'estar a la pista a les 22:30.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog