dilluns, 10 de desembre del 2012

Preparant el derbi Comarcal de divendres

Per aquest partit els veterans del CP Vilanova tenen un pla estratègic ben definit:

Avui dilluns estan citats els 13 jugadors al gimnàs del club, per fer una serie d'exercicis i carrera contínua per fer equip.
Tindrem preparació física especial!!
Demà dimarts sessió de vídeo a la Sala "Alcoi" (ciutat mítica pels vilanovins on es va guanyar una de les copes més importants del club, la "Copa del Generalísimo").
En allà estudiarem al contrari de divendres. Mirarem com podem evitar els "piscinazos", les provocacions i demès sistemes tàctics que tenen els cubellencs.

Sala "Alcoi"....

Dimecres, entrenament de dos hores, amb la particularitat d'entrenar la defensa de tres i fins i tot de dos per les possibles expulsions que poguin succeir durant el partit, doncs segur que ve a xiular el Masdeu i aquest com que no li pots dir ni una segur que s'en fa un fart de treure tarjetas.
Dijous concentració a un hotel de Barcelona, que no posarem el nom perquè les dones no si presentin i així facin que els professionals veterans vilanovins no poguin descansar.

I divendres a jugar, quedem per dinar, tornarem a visualitzar el partit desprès del berenar, una vegada vist cap a les Casrnes, on els Nois de l'Escala ens esperarant amb la bandera del club i aplaudint-nos i animant-nos, i on rebran als cubellencs amb una sonora traca de cohets,.........crec que estic somiant!!!



7 comentaris:

  1. desprès de tants dies sense aportacions....bé hi ha algú q vol tocar el que no sona, ja podem preparar-nos el divendres serà durillo!!

    ResponElimina
  2. pamplinasssssssssssss de muxo cuidaooooooooooooooooooo JUAS JUAS JUASSSSSSSSSS

    ResponElimina
  3. Hi ha gent amargada i que vol amargar als altres!! davant d'aquestes postures nomes ens queda riure i no parar de riure de gent que no té sentit de l'humor!!!

    ResponElimina
  4. Juanjo ets un Crak, vigila que no et tornin a sancionar amb
    els mes petits tens que ser el primer en donar exemple.

    ResponElimina
  5. Dels errors n'hem d'aprendre i més amb els petits, t'ho ben asseguro!!

    ResponElimina

Arxiu del blog