dilluns, 3 de juny del 2013

Jornada 25: Sant Celoni 3 - Veterans CP Vilanova 5

Crònica

Partit dominat de cap a peus per el C.P.Vilanova amb una possessió de pilota que podrem dir de un 80%, no obstant el Cant Celoni molt ben possessionat amb un quadro molt tancat i amb uns contraatacs molt ben portats van tenir en jaque al conjunt Vilanoví en molt bona part del partit cosa que feia teme per els punts necessaris per poder fer la promoció d'ascens.

El partit comença i possessió total del Vilanova però als 10 minuts en un contraatac gol del Sant Celoni ,poc desprès el Jordi Orus empata el partit.

La tònica continua igual però ara es el Vilanova qui torna a marcar i posa el 1 a 2 el Jordi Orus encara que l'alegria per els visitants no dura molt doncs el Sant Celoni torna a empatar a 2 , resultat en el que s'arribaria a la mitja part.

A la represa nou gol del Vilanova per part del Oscar que es respost en una magnifica jugada dels locals que fan treure l' aplaudiment de totes les persones que havien al pavelló i tornen a posar un tres a tres que tornava posar la por al cos als vilanovins.

Finalment i predominant la millor qualitat dels Vilanovins el Eloi i el Jordi Orus posant el definitiu 3 a 5 que fa que a falta de un partit els Vilanovins ja tinguem la promoció d'ascens assegurada i en espera de la resolució del comitè de competició respecta dels 4 punts de sanció que portem arrossegant tota la temporada i que faria que tinguessin l'ascens directa.

Bona actuació del arbitre que en aquest partit no va tenir decisions polèmiques .

Arribada al pavelló del Sant Celoni.
Als vestidors....uns i...




Altres.... amb menys o més concentració!

Arribada a Vilanova, cansats però contents per el resultat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog