dimarts, 11 de juny del 2013

Jornada 26: Veterans CP Vilanova 4 - HC Esplugues 4

Partit sense cap transcendència per la classificació , doncs abans de començar el partit ja teniem la segona plaça assegurada i en conseqüència l'ascens a la lliga de  veterans A ,
Només les ganes  de jugar i gaudir del hockey feia posar il·lusió en aquest partit.

Primerament de tot la sorpresa que varem tenir els veterans del Vilanova de veure com l'Esplugues es presentava a la porteria amb el De Moya que aquest any a jugat a la OK lliga precisament amb el nostre equip sènior , desprès dels primers comentaris decidim no fer esmen d'aquest fet doncs el que volien era jugar el partit .

Comença el partit com ja es costum en els últims partits un 80% de possessió per part dels locals i un quadre molt ben fet i tancat per els visitant que en bons contraatacs tenien possibilitats de marcar i així va ser desprès del primer gol del Jordi Orus l'Esplugues empata en el primer xut a porta.

De seguit marquem el 2 a 1 per part del Oscar i un altre cop empaten els visitants en el segon xut a porta que feien. fem primeres rondes de canvis i la cosa continua igual . el porter visitant parant i parant la infinitat de xuts a porta dels locals.

Arribem a la mitja part en el 2 a 2 i poc desprès de començar fem el 3 a 2 obra del Jordi Orus un altre cop.

Tornen a empatar els visitants i a falta de 6 minuts i en el quart xut a porta ens fan el 3 a 4  , cosa que creiem era definitiu per que el porter de l'esplugues ho para tot inclòs tres penals i una falta directa a favor dels locals desaprofitades.

Posem setge a la porteria visitant i amb tot l'equip dintre de la seva àrea durant els 4 últims minut el Eloi aconsegueix el 4 a 4 definitiu.

Bona actuació com sempre del arbitre del partit Sr.Amadeu. Ressaltar el bon partit del Masso que reapareixia de una lesió i del bon fer dels + 50 de l'equip el Salvador i el Carles i foto oficial de la temporada  al final del partit