dilluns, 30 de setembre del 2013

Amistòs de Pretemporada: Veterans CP Vilanova - CP Calafell

                                               

Demà els veterans del Club Patí Vilanova disputaran, amb el permís dels juvenils i del sub-23, un partit amistós a la pista de la Plaça de les Casernes, que si no és per ells ens tocarà jugar a la pista exterior i és força complicat que veterans de poc nivell puguin controlar patins i  pilota en una pista amb desnivells, forats i en definitiva en mal estat.
Esperem que desprès de tres entrenaments amb ells ens tornin el favor i ens deixin disputar el partit a la pista interior, segur que el Joan Canals i el Jordi Costa no ens posaran cap impediment.
Pel que fa al partit tenim que dir, que el nostre equip encara no ha decidit quina lliga jugarà si la A, com vam aconseguir amb l'ascens la temporada passada o la B.
Es un tema complicat i difícil d'entendre, doncs el que em aconseguit per mérits propis ara sembla que no es suficient per disfrutar d'un any amb els millors veterans de Catalunya.
Em aconseguit la incorporació d'un nou porter, sembla que agafarà la forma poc a poc, però així no patirem si ens falla el porter, amb dos tenim la porteria assegurada.
Pel que fa als jugadors, no tenim una incorporació de renom com ens agradaria, però tenim algú o altre que comença a patinar amb nosaltres. La base de l'equip és la mateixa, però els que ajuden a fer equip, els que aporten més convivència que joc, els que fan caliu dins el vestidor són majoria respecte aquesta base, així que crec que la decisió no serà la que a mi particularment m'agradaria, o si, no se, ja veurem que surt del partit de demà, on es prendrà una decisió o una altre.
Uns tenen por a partits com el Congrès, el Montbui, el Sant Celoni, ... que els han patit a la lliga B i pensen que no hi haurà compassió i aniran a mat-xacar el rival i desprès de pallissa rera pallissa, l'equip es desmuntarà.
Altres pensen que el seu nivell de joc no els permet jugar en aquesta lliga i que per tant no volen patir i no disfrutar de minuts i partits on puguin aportar els seu granet de sorra.
Tots tenim la nostre part de raó però tindrem que prendre una decisió,...l'equip està inscrit, esperem fer l'ingrés de les llicències aquesta setmana però a on? Ja us aniré informant!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog