dimecres, 2 d’octubre del 2013

1er amistós de la temporada

Aquí els integrants dels equips.
Ahir la nit es van trobar a les Casernes dos equips que conten els seus partits per una igualtat màxima, ahir el partit el va guanyar el Calafell, 5 a 6, gràcies a una primera part on la sort i la bona eficiència en els llançaments a porteria fes que a la mitja part el resultat era clar per ells (3 a 6).

Amb l'entrada del nostre unic fitxatge, de moment, de la temporada, l'Eduard Ballester, l'equip es va anar trobant millor a la pista i va començar a defensar també millor i a tenir més oportunitats, fins al punt que varem tenir l'empat a prop però les forces al final del partit ja eren justes i la remuntada no va ser possible.

El partit es va disputar a la pista exterior de les Casernes, producte d'un malentès amb el Coordinador del sub-23 que no va voler canviar-nos la pista. Esperem que em d'altres ocasions i avisant-lo amb temps com ens va dir, permeti disputar els partits oficials a la pista interior. El d'ahir era amistós però es volia donar el màxim de repercussió a l'encontre i a l'actitud dels veterans calafallencs que van desplaçar-se a Vilanova.

No va poder ser i agrair-los la seva col·laboració en tot moment i també de disfrutar de la seva companyia en un sopar on els hi vam donar alguna sorpresa, que ja anireu coneixent.
Us tindré informats quan en sàpiga més.

Al Giraldillo vam acabar, amb un "TODOTERRENO", com els companys Veterans, que són uns "tot terrenys".
Per acabar donar les gràcies a l'Antonio, des d'aquí els Veterans et prometem una escapada al teu restaurant per compensar la teva paciència amb nosaltres, gràcies!

2 comentaris:

  1. Per cert el primer gol de la temporada el va fer l'Oscar, seguit d'un altre de l'Eloi i el Salvador, els altres dos van ser obra del Juanjo.

    ResponElimina
  2. Gràcies company! Un plaer compartir taula i la pista que sigui amb vosaltres... veterans som tots!

    ResponElimina

Arxiu del blog