dimarts, 15 d’octubre del 2013

2on amistòs: Veterans CP Calafell 6 - Veterans CP Vilanova 3

Ahir la nit vam disputar l'últim partit abans de començar la Lliga Catalana de Veterans B. El partit començava amb moltes baixes per part nostre i varem que tenir que demanar l'ajuda d'algun d'aquests personatges i grans jugadors d'hoquei que venen de tant en tant pel pavelló a fer un entrenament amb nosaltres però que no s'animen a jugar tota la lliga amb nosaltres.
Estem parlant del Sergio Barrio, gran partit el seu, desprès de més de 15 anys sense posar-se uns patins ahir va disputar un partit espectacular, assistint en el segon gol al debutant Roger Zapatero, i complint sobrada-ment en defensa on fins les forces van aguantar.
Gràcies a ell i a l'Eloi que amb una assistència i un gol va fer un partit molt complet. Gràcies també a la tasca del incommensurable +50 Salvador. Gran gol el seu al segon pal.
També el Roger que desprès d'estar entrenant durant aquestes últimes 4 setmanes, veu com cada dia es troba millor dins la pista, encara que li falta una mica de fons físic.
I menció a part per "l'escorpió". Si fins ara teniem el gato, el felino, la pantera MARQUEZ (que esperem poder contar amb ell aviat), ara tenim l'ESCORPIÓ BALLESTER.
Quin paradón li va fer al Javi Luna d'esquena i aixecant les cames, i ho va fer dues vegades,... i a sobre el tio diu que no està en forma, no se li pot demanar més!!
El Roger com he dit abans va fer l'estrena amb el segon gol una gran triangulació de tres jugadors que a la base es van passar mitja vida jugant junts (Juanjo-Zapatero-Barrio), però també va destacar en tasques defensives, com en ell era característic.

Pel que fa el partit aquest va estar sempre molt igualat, a la mitja part perdem 3-2, perquè a l'últim segon el Sevé va fer el gol de la nit amb una arrestrada a una mà, impressionant!
La segona part empatem només començar i així fins que a falta de 7 minuts xiulem un penal que transformen. Anem pel partit però amb un canvi durant tot el partit les forces no estan per moltes floritures i encara que tenim alguna que altre ocasió, els locals a base de contraatacs ens en fan dos més.
Ells amb 8 jugadors van arribar millor a la part final del partit, nosaltres massa justos per competir en condicions en aquest tram final.
Bon joc, bones vibracions i millor sopar, on vam signar l'acord de permuta de les places a la lliga A i B, i on vam intercanviar coneixements sobre el món de l'hoquei i ens vam explicar moltes anècdotes entre nosaltres.

Gràcies per tot Veterans del Calafell, us desitgem molta més sort en aquesta nova oportunitat de disputar la lliga A, nosaltres ho tornarem a intentar i a veure si per la temporada pròxima podem tenir un equip vilanoví també a la lliga A.

Dilluns toca el primer oficial, a la Salle ens esperen!!

3 comentaris:

  1. Gràcies, companys! Sort a la lliga i que pugueu consolidar un equip per a poder disputar la lliga A. La propera temporada, els dos equips serem A!

    ResponElimina
  2. No pot ser. Amb l'il-lució que'ns feia a tots els equips integrants de la lliga b de veterans, que el Vilanova estigues a la lliga A........i ara us tindrem que veure la cara novament. Dessitjo que aquesta Nova tenporada us comporteu a les pistes. Que som veterans i anem a pasear-ho be!!!

    ResponElimina
  3. Qui ets tu per donar lliçons de comportament??????????????????

    Carles Llambrich

    ResponElimina

Arxiu del blog