dilluns, 14 d’octubre del 2013

2on amistós: CP Calafell - Veterans CP Vilanova

Amb quadre!!!! si sembla que aquest any la cosa no comença bé, desprès de molts debats, desprès de moltes xerrades al respecte, i prenen la decisió de no trencar el grup i mantenir la unió de tots, en el camí em perdut a tres jugadors,... el David, el Josep i el Molina,... esperem que durant la temporada s'ho repensin i puguin donar un cop de mà als  seus companys que sempre els hi agrairem.

Em incorporat un porter nou, l'Eduard Ballester.


El seu rendiment es una incògnita porta amb nosaltres dos entrenament i mitja part del partit contra el Calafell, avui tindrà la seva prova de foc, tots confiem en ell! Però així i tot esperem reincorporar a la pantera, al gato!!! El Marquez, a tots ens agradaria que hi fos, esperem fer-lo canviar d'opinió.

I com a jugador avui s'estrena el Roger Zapatero!! El MAG, ara està ara no està, a veure com si troba , si no ens sorpren i encara serà capaç de treure un conill o un colom a mig partit de sota la màniga!!!


A més a més tenim la continuïtat dels nostres +50, l'Oliva, el Carles i el Salvador,...i els més joves l'Eloi, els Jordi's, l'Oscar i el Juanjo.
Avui anirem en quadre un altre cop, la grip, els viatges per feina i demés farà que fins última hora sigui una incògnita la convocatòria, però segur que amb més o menys encert estarem sempre dins el partit, com sempre que juguem a un esport que ens enamora!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog