dimarts, 22 d’octubre del 2013

Jornada 1: CE La Salle Bonanova 1 - Veterans CP Vilanova 3

Partit molt disputat i molt ben arbitrat!! Gràcies al bidell de la Salle per participar a la foto!!
 El partit va començar amb un joc ràpid i elèctric per part del Veterans visitants, i ràpidament ens vàrem posar al davant del marcador amb un llançament a mitja distància del Jordi, que semblava que no havia trobat a faltar els partit per seguir en ratxa cara a porteria.  Seguidament vam tenir 5 minuts espectaculars cada jugada acabava a porteria però els pals i una gran actuació del porter local van fer que el marcador no es mogués i aquesta inquietud i els primers moviments a la banqueta varen fer que, en comptes de tenir la pausa per moure la pilota ens vam posar més i més impacients en el joc, provocant moltes errades que originaven contraatacs molt perillosos que el debutant Edu, va saber aturar molt bé. Però al final  va caure l'empat. un llançament creuat en un contraatac que l'Edu toca però no lo suficient per aturar la pilota i aquesta s'introdueix a la porteria. Mitjà part, agafem aire i re-composem a l'equip que s'havia estirat molt en defensa i que es precipitava molt en atac.

Mitja part, hi havia nervis perquè ens veiem superiors però no ho reflectia el marcador.

A la mitja part el +50 van voler donar el seu discurs conservador i pausat als meus joves, va funcionar!
Encara que no les tenien totes, sobretot per la quantitat d'ocasions fallades.
El Juanjo sobretot en va fallar moltes d'ocasions i el Joan el tranquil·litzava.
Inici segona part, l'equip es col·loca millor en defensa i no pateix tant.
Debut desprès de 8 anys en partit oficial i  va aturar un penal i tot!! sense saber-se el reglament.
La segona part comença amb un Vilanova més centrat en defensa i un la Salle que es creia capaç de guanyar, això va fer que arrisques més en les accions d'atac i així els contraatacs vilanovins es succeïen, però ahir no era la nostre nit cara el gol i si la del porter local, no hi havia manera.
En una d'aquestes internades penal a favor, el Juanjo l'envia fora, no era el seu dia! a la següent jugada dels locals, uns peus innocents del Roger, que també va tenir un molt bon debut, penal a favor del locals. I aquí tenim la imatge del partit. A l'Edu ningú de l'equip no se'n recorda de dir-li que ara als penals no es xiula, i que l'àrbitre fa un gest amb la mà i el jugador decideix quan xutar. Aquest xut el sorprèn però l'atura, la seva reacció desprès de xiular booling l'àrbitre va ser de protestar,... fins que l'àrbitre li va tenir que explicar com funcionava el penal amb la nova reglamentació.
Per sort el marcador no es va moure i en una contra el Juanjo per fi fa el seu golet creuant un llançament dur i sec a mitja distància. Amb el marcador a favor, temporitzem més el partit, allarguem els atacs i seguim fallant i fallant davant de porteria, a la fi arriba la desena falta i el Jordi transforma la directa, posteriorment vam seguir tenint oportunitats clamoroses per ampliar el marcador però no vam estar encertats.
Des de el 1 a 3 fins al final aguantem bola i intentem aturar l'últim esforç local per remuntar. Al final els primers tres punts de la temporada davant d'un la Salle que cada any millora més el seu joc i si està més encertat cara a porteria a casa seva pot ser un rival perillós.

Resultat final,.....varem suar la camiseta i molt!!!!

Per últim i més important, varem tenir la visita de l'Oscar, aprofitant la nostre visita a Barcelona, es va apropar a veure'ns i a la vegada de fer de fotògraf, també d'animar-nos quan la impaciència ens envoltava el nostre joc. Quina pena que els genolls no li permetin estar amb nosaltres esperem que recuperi la confiança per repensar-se la situació i si vol ja sap on l'esperem, ..., sota els tres pals!!! Gràcies per tot!!

L'Oscar Espuña ahir ens va alegrar la nit amb la seva visita.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog