diumenge, 13 d’abril del 2014

Jornada 11: Veterans CP Vilanova 4 - CT Barcino B 3

Partit molt disputat i molt maco de jugar. En tot moment els veterans vilanovins vam tenir el partit controlat i si les ocasions que varem tenir de penals i faltes directes les haguéssim aprofitat, ja a la primera part el partit hagués quedat sentenciat. Però els nostres errors i que el CT Barcino amb la rotació de canvis que tenia feia que seguissin dins el partit.
A la mitja part vam arribar amb un 3 a 1 favorable a nosaltres, amb gols de l'Oscar per partida doble i el Juanjo.
A la mitja part tot es veia tranquil i control·lat si es seguia amb la mateixa tònica, controlant en tot moment els llançaments exteriors dels visitants que era la única arma que tenien per superar la nostre ordenada defensa i intentar no regalar accions fàcils.
Però la segona part comença amb la nostre desena falta, atura l'acció l'Eduard que va tenir una excel·lent actuació durant tot el partit tot i jugar tocat.
Un penal en contra, també l'atura, i nosaltres fallem la desena falta seva. Però apareix el Jordi per inventar-se un golàs, 4 a 1 i quedaven uns 10 minuts per endavant. Vam tenir les nostres oportunitats per ampliar, però vam perdonar.
Els últims 5 minuts, no tinc paraules per explicar-los, així que millor dir que 2 gols dels visitants, un de penal, i l'altre desprès de diversos rebots a falta de 1 minut per acabar. Per ajustar més el marcador. Les forces estaven al límit per part nostre, però vam aguantar bé fins al final.
Agraïr a les nostres families que ens van donar suport en un dels partits més complicats que em tingut aquesta temporada. Com també als nens de la base del CP Vilanova i els seus pares que van aguantar fins aquelles hores per veure el partit. Gràcies pel vostre suport.

Grup de pares, però ens falta a la foto la nostre principal seguidora, no t'amaguis Cristina!! Gràcies a tots!

El resultat a la mitja part donava entendre la nostre superioritat, desprès el físic és va notar.

Quanta canallla! contrasta l'edat dels nens amb un dels nostres +50 que va fer un gran partit, com l'aportació a les banquetes dels altres dos, gràcies de nou per posar sentit comú a l'equip!!