divendres, 11 d’abril del 2014

Jornada 11: Veterans CP Vilanova - CT Barcino B

Avui a les 22 hores al es Casernes un dels millors partits que es poden veure actualment a la lliga Catalana B de Veterans. Per la trajectòria dels dos equips durant la temporada, per la classificació, amb el permís del CP Cubelles, avui juguem contra el CT Barcino B el partit que es va ajornar en el seu moment per la lesió del porter d'aquest equip.
Equip jove, que segons es publica en els blogs dels diferents equips veterans, corre molt, i són jovenents i que venen de jugar en la 2ona Catalana, cosa que fa que tinguin un ritme de joc més elevat del que és té en un partit de veterans.
Per nosaltres un partit més dels que portem aquesta temporada on la veterania i al saber estar pot marcar el resultat final. L'equip té tocats físicament alguns jugadors, esperem que aquesta setmana de repòs, on el dimarts finalment no es va jugar el partit previst amb el G.E.i E.G., faci que els cops, els mals d'esquena i altres lesions s'hagin recupera't bé i avui podem contar amb la majoria d'efectius.

Repeteixo avui a les Casernes, més que mai l'esperit d'aquesta pista s'ha de mantenir, i us convidem a veure un partit molt disputat i molt veterà. A les 22 hores!!!


2 comentaris:

Arxiu del blog