dimarts, 8 d’abril del 2014

AJORNAT!!! Jornada 20: Veterans CP Vilanova - G.E.I.E.G

AJORNAT


Avui a les 22 hores juguem de nou, desprès de unes setmanes acumulant partits em tingut una petita aturada per afrontar aquesta setmana dos partits que poden ser claus per la classificació final.
Primer avui amb el G.E.I.E.G, equip que varem guanyar a l'últim minut en la nostre visita a Girona, i que encara que està a mitja taula classificat`roia és un equip que té el seu punt fort a la porteria i que gràcies a això els hi permet fer un joc especulatiu i perillós amb els seus llançaments de lluny.
Si la victòria caigués del costat local, que suor ens costarà, faria que el partit més esperat de la temporada s'afrontes amb un punt de tranquil·litat.
Si perquè divendres hi tornem, juguem contra el Barcino B, el partit que va quedar ajornat a la primera volta i que es preveu que sigui dels millors partits de l'any, doncs els números parlen de que són els dos millors de la categoria, sense desmereixer al Cubelles que també està en aquesta pugna. Però aquesta és una altre història.

Avui a les Casernes els veterans volen continuar amb la ratxa, a veure que passa, doncs les sensacions no són bones degut a la falta d'activitat durant aquests dies, esperem no notar-ho i poder jugar i competir com hem fet fins ara.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog