dimecres, 26 de març del 2014

Jornada 18: Veterans CP Vilanova 7 - CH Valldoreix 2

Foto veterana!! Bon equip els del Valldoreix!

Crònica: Partit resolt a la primera part amb un resultat contundent de 5 a 1, on el Jordi va estar pletòric cara a porteria. Els dos primers a passada del Oscar i empalmant a l'aire la pilota, i els altres amb llançaments marca de la casa,... i el que va fer més malt faltant 5 segons per acabar la part el cinquè de l'Oscar desviat per un jugador del Valldoreix.

Aquest resultat va fer que el final de la primera part i l'inici de la segona és tres jugadors +50 que tenim a l'equip juguessin més minuts del que estan acostumats i que els més habituals aquest cop passessin més estona a la banqueta.
Així la segona part l'Eduard va tenir més feina, però va tenir un molt bon dia. I desprès d'una parada seva el Joan, va poder plantar-se sol davant el porter visitant i fer el seu primer gol de la temporada. Era l'unic de l'equip que quedava per marcar. Gol molt celebrat a la banqueta local. Ens vam alegrar molt pel més veterà de l'equip.

El protagonista de la nit, quin "chicharro" Joan, amb "sotana" inclosa, ens alegrem molt!!!
Quedaven deu minuts i les defenses van desaparèixer i el protagonisme el van tenir els dos porters, doncs, allò era anar d'una porteria a un altre. Però no van pujar més gols per les bones intervencions dels dos porters. D'aquí al final un altre gol del Jordi i un del Valldoreix, per deixar en el marcador en un 7 a 2, suficient pels vilanovins per sumar tres punts més i potser massa pels visitants que tenen millor equip del que reflexa el marcador. El partit va estar ben xiulat i l'esportivitat va ser la nota predominant durant tot el partit.
Bon partit i bones sensacions. Felicitar al Valldoreix pel seu esperit veterà que compartim amb ells.

Resultat final.
Pròxim partit divendres 4 a Esplugues, ens espera el gran porter local Juanra de Moya, a veure si continua la ratxa!!!

Ho vam intentar però no va sortir gaire bé, la pròxima millor, bon rotllo al veterans vilanovins que continuï la festa!