diumenge, 9 de març del 2014

Jornada 2: Veterans CP Vilanova 6 - CP St. Celoni 4

Crònica: Partit dolent, potser el pitjor que hem jugat aquest any, potser el jugar a la pista oficial i no a l'exterior on portem entrenant i jugant durant tota aquesta temporada a fet que no estiguessim gens encertats, errades i més errades, impresicions i sobretot molt desencert en totes les accions.
Així i tot dos rematades del Carles al segon pal ens han posa't per davant del marcador, però enseguida un gol en contra ens ha posat en alerta.
Avui més que mai hem bellugat la banqueta i un gol del Jordi que tornava a l'equi`p desprès de la seva absència a Girona pasava un 3 a 1 que podia semblar tranquilitzador, però no va ser així doncs un altre errada en una passada fa que el St. Celoni faci el segon.
I aquí ve una fase del partit on tenim numeroses ocasions però no hi ha manera de fer gol,.. i desprès d'una acció on hi han dos remats previs del Jordi Orus, l'altre Jordi, debuta com a golejador a la lliga enviant la pilota a l'escaire. 4 a 2 i descans.
Ens prenem molt tranquils aquest descans, més pensant que el dimarts i el dimecres tenim dos partits seguits.
La segona part molt del mateix ens posem amb un 6 a 2 amb gols del Juanjo i del Jordi Orus,...però seguim molt desencertats,...així en els últims 5 minuts ens en fan dos de seguits,... però queen cap moment vafer perillar el resultat final.
Dimarts juguem a les 22 hores a casa contra Les Franqueses i dimecres a la Garriga, esperem que una vegada passat el Carnaval poguem dir que tornem a fer un bon joc,... perquè vist el divendres com vam jugar poques possibilitats tindrem si juguem de la mateixa manera.

Les cares a la mitja part tranquils i pensatius, no vam jugar gens bé!

Els companys del St. Celoni contents perquè estaven competint molt bé.... i l'Amadeu !

El resultat final justet ens va anar, i els visitants pensant que van tenir la seva oportunitat. Grans veteranuus!!