dimecres, 19 de març del 2014

Jornada 4: Veterans CP Vilanova 7 - CT Barcino 1

Crònica: Ahir vam jugar una molt dolenta primera part, on un molt ben posicionament del Barcino feia que no tinguéssim oportunitats clares de marcar i en canvi ells en una punxada, la desviant per fer el 0 a 1 que durant molts minuts va estar en el marcador. Per molt que movíem la pilota, per molt que pressionéssim no vam estar a l'alçada. Com tampoc ho va estar l'arbitre que en d'altres ocasions no era protagonista, i ahir si que hova ser, en molts moments es va empassar el xiulet tant pels locals com pels visitants i això pels locals davant de tanta desesperació pel joc que s'estava realitzant i amb el resultat en contra va ser el focus de les queixes que erroneament algun jugador va focalitzar en el mal arbitratge, però la cosa no va anar a més.
Així i tot amb dos gols, un de l'Eloi i l'altre del Jordi vam poder capgirar el resultat abans del descans, gràcies també a un pel de relaxament i cansament dels barcelonins.
La segona part amb dos gols del Juanjo en dos contraatacs vam trencar el partit, aquí els barcelonins van baixar el braços i no van competir al mateix nivell que a la primera part, així i tot van tenir oportunitats per fer més gols, però ahir l'Eduard va estar un altre cop a un gran nivell i ho va para tot.
En els deu últims minuts una rematada de l'Eloi a passada del Jordi i dos jugades marca de la casa del Oscar van posar al marcador el definitiu  7 a 1, potser no era el marcador més just per l'esforç dels veterans del C.T. Barcino, que van jugar un bon partit fins que la moral i les forces els va aguantar.

Dimarts pròxim tornem a jugar com a locals contra el Valldoreix, que és el únic equip de la lliga que de moment ens a aconseguit punts, esperem un partit difícil i disputat, per poder continuar amb la ratxa.

Resultat a la mitja part, pocs gols i moltes ocasions fallades pels dos equips, els porters els protagonistes
Defensa local, ahir vam tenir la baixa de dos dels +50 i la seva aportació mental i motivadora es va trobar a faltar

Els barcelonins van competir amb moltes ganes, però aquí es veu les cares de cansament desprès de un partit molt trabat i amb moltes oportunitats, van tenir massa càstig en el resultat final pel esforç que varen fer.