dimecres, 12 de març del 2014

Jornada 16: Veterans CP Vilanova 7 - CH Les Franqueses 1

Crònica: Partit tranquil i per recuperar sensacions. L'equip que ens visitava és dels pocs que deixa jugar i juga, i encara que a la primera part ens va costar molt transformar les ocasions que teniem, sobretot per la gran actuació del porter visitant, teníem el partit bastant controlat. El Jordi va fer dos gols i mitja part.
I com sempre l'entrada dels +50 al partit va ser determinant, ahir vam tenir la baixa del Joan, però el Carles i el Salvador, van estar a un gran nivell, el Carles de "palomero" transformant aquelles ocasions que a la primera part no entraven i el Salvador sacrificant-se en defensa, fins que un xut li va donar la mà i li va "rebentar " el dit, esperem que no siguin molts punts els que li posin, però no tenia bona pinta.
Amb el 4 a 0, el partit va entrar en un corre-carrers, i aquí va aparèixer la millor versió de l'Edu, ahir un altre cop espectacular. Gols de l'Oscar, del Jordi i del Juanjo per tancar un partit, on les rotacions van ser bones en els canvis i l'equip va tornar a moure la pilota i al rival i sobretot portant el ritme del partit.

Inici de la segona part, els +50 van ser determinants en tenir un marcador més tranquil·litzador.

La nostre defensa aquest cop no va donar tantes facilitats.

El "pitxitxi". "hat-trick" i cap a casa desprès d'una bona patacada, esperem que avui estigui recuperat.

L'Eduard, espectacular en el moment que li tocava i l'equip el va deixar més sol!

Foto de veteranuuus!!! Bons companys aquests de les Franqueses, mala  sort al moment d'anar sopar que el Giraldillo estigues tancat, queden pendents unes braves companys!!