dijous, 13 de març del 2014

Jornada 12: UE La Garriga 2 - Veterans CP Vilanova 4

Crònica: Partit que en el seu dia no es va disputar i que ahir varem recuperar. Ara de la primera volta només ens queda jugar amb el CT Barcino B, i haurem recupera't tots els partits ajornats.
Ahir per l'expedició vilanovina era un partit important, la pista que visitàvem no era de bon record per la última visita feta on un resultat molt escandalós va fer que tornéssim amb una pallissa de gols en contra i amb un partit perdut.
L'experiència d'aquell dia va fer que ens prenguéssim el partit amb moltes precaucions, però així i tot la primera part feta per part nostre va ser realment de control absolut, i on només la gran actuació del porter local, va evitar que caiguessin més gols. Per part nostre vam seguir molt erràtics en les numeroses oportunitats que teniem i només a base de rebots i de segones rematades van venir els tres gols fets a la primera part, per part del Juanjo, desprès de treure una falta ràpida rematada per l'Eloi i aturada pel porter el segon remat es cola per sota les cames del porter. El segon del Jordi desprès d'una altre aturada del porter l'empalma a l'aire i el segon, i el tercer novament després d'un llançament de l'Eloi, l'Oscar enganxa un bon remat. Gols no gaire espectaculars però que també sumen.
La segona part s'inicia amb més ocasions per nosaltres, els locals pugen a pressionar més i això origina més riscos per part nostre i més contraatacs.
Penal en contra per peus dins l'àrea. Aquí va poder canviar el partit, però els locals van fallar llançant la pilota al pal. Cinc minuts desprès tenim nosaltres l'oportunitat, però el Juanjo falla, com també la segona rematada, i en el següent atac ens fan el primer.
Aquí el cansament mental de jugar dos partits seguits es podia començar a notar, però l'equip va tornar a bellugar la pilota, a tenir paciència, fins trobar el forat i va arribar el quart, fet per l'Oscar, desprès de xutar el Jordi i de segona rematada.
D'aquí al final molt de control de pilota i moltes oportunitats fallades, faltant dos minuts. un mal rebuig de la defensa deixa en safata el segon pels locals.
No hi havia temps per més, 2 a 4, resultat final. Tres punts més que van ser molt treballats en una pista que no acostuma a ser fàcil.
Dimarts pròxim rebem a tota una institució d'equip els veterans més veterans, el CT Barcino A, que sempre et fan treballar molt els partits justament per la seva veterania. Així que dimarts més!

L'expedició vilanovina a la Garriga, amb un improvisat "coach", gràcies Cales!!