dimarts, 25 de març del 2014

Jornada 18: Veterans CP Vilanova - HC Valldoreix

Avui els veterans del Club Patí Vilanova tornen a la competició desprès d'uns dies de descans merescut, doncs en dies anteriors vam tenir que jugar 4 partits en un període molt curt de temps i les cames i el cap ja començaven a fallar.
Avui esperem ja més recuperats dels cops, dels constipats
i de més inconvenients ens visita l'unic equip fins la data que ens ha pogut puntuar. A la primera volta ens van remuntar en 5 minuts fatídics un partit que teniem bastant controlat amb un marcador favorable de 2 -5, per acabar amb empat i sort que van xiular el final del partit perquè si no el perdem. Quina "pájara"!!!

Avui a les 22 hores a les casernes tornen els veterans i esperem que continuï la ratxa!

Resultat final de la primera volta, esperem que no es repeteixi la història i podem obtenir els tres punts.