divendres, 24 d’octubre del 2014

3a Jornada: Cerdanyola HC 6 - Veterans CP Vilanova 4

Crònica: Podria calcar la crònica de la passada jornada, o de la primera, perquè un altre cop es va repetir la història, comencem guanyat, acabem perdent.
Suposem que no estem bé, suposem que no hem agafat la mida a la lliga, suposem que estem fallant molt i que donem ales als equips contraris amb errors propis perquè tornin al partit quan més controlats els tenim. I a tot això sumem les ganes i la ansietat que tots tenim de fer els primers punts de la lliga, fa que tots aquests supòsits es facin realitat.
Perquè l'Eduard està parant, perquè l'equip està jugant i té moltes ocasions, però hi ha alguna cosa que fem malament i que fa que per errors propis i per alguna acció de mala sort ens veiem en unes segones parts on de ser clars dominadors, ens veiem totalment dominats pel ritme i el joc de l'equip contrari.
Ahir ens van donar una lliçó de veterania i de saber estar que nosaltres amb el marcador a favor no varem saber fer.
Perquè si, per que un altre cop vam estar per davant, amb un 0-2 molt clar en els 15 primers minuts, amb gols de l'Oscar i el David, però la mala fortuna en tocar una pilota i un altre gol a falta d'un segon per arribar a la mitja part va fer que tota la feina feta s'anès al no res.
La segona part sortim freds i en 10 minuts 6-2 "sin beberlo ni comerlo", El Cerdanyola esperant enredera feia uns contraatacs letals, que amb rebots, amb una mica de fortuna, amb llançaments escairats, va donar lloc a un parcial de 6-0 sense tenir cap reacció vilanovina.
Teniem 15 minuts per arreglar la destrossa que nosaltres mateixos ens havíem creat, el David amb dos gols va arreglar el marcador, però no vam tenir temps per més.
D'aquí dues setmanes l'Horta a casa, seguirem intentant aconseguir la victòria, estem a prop, però com molt bé ens van comentar els companys veterans del Cerdanyola, encara estem amb el xip posat de la lliga B, i se'ns nota. Esperem que a pitjor no anem i que el pròxim puguem parlar i comentar la primera victòria dels veterans vilanovins.
Les baixes van condicionar una mica el nostre joc.