diumenge, 12 d’octubre del 2014

1a Jornada: Veterans Hoquei Mollet 11 - Veterans CP Vilanova 8

Us deixo fotos del primer partit desprès de 3 anys sense jugar a la lliga A de veterans del CP Vilanova. Nit de retrobaments amb vells companys que celebraven la seva 12ena temporada en aquesta categoria i d'altres que en feien menys.
Pel que fa el partit, una part per cada equip. Els visitants es van fer seva la primera amb un 3-5 al marcador molt esperançador. A la 2ona tot molt més ajustat i sense defenses el partit va estar obert per part dels dos equips fins a falta de 5 minuts amb un 8 a 8 que semblava que es quedaria aquí, però les ganes de guanyar i el saber estar i la veterania dels del Mollet esperan l'error i no fallan als contraatacs, van fer que en un minut dolent dos gols sentenciessin el partit.
Dimarts el segon i els que queden, molt contents pel joc fet, molt contents per com hem plantat cara a tot un Mollet un referent a la categoria. Ara a seguir agafant el ritme a aquesta lliga molt diferent a la lliga B.

A les 22 hores a les Casernes el Sant Celoni ens visita.