dijous, 23 d’octubre del 2014

Jornada 3: Cerdanyola CH - Veterans CP Vilanova

Avui a Cerdanyola del Vallès, a la pista de la Boina, i a una hora molt veterana, les 22:30, es retrobaran a la pista dos equips que en el seu moment van disputar a la Lliga A uns memorables i tensos partits de veterans, amb resultats molt ajustats i sempre molt competits per part dels dos equips.

Equip dels veterans del Cerdanyola

Aquest any l'equip al qual juguem aquesta nit, a perdut en potencial, doncs l'aportació personal del Quim Pauls era molt important per l'equip. Però han guanyat en veterania, patint la temporada passada per mantenir la categoria fins a la promoció, on un gran partit van demostrar que són molt competitius i que poden perfectament estar al nivell dels millors.
Aquesta temporada porten dos partits jugats, els dos a casa. El primer empat a un amb el Cubelles, i el segon perdut contra el subcampió de la passada OLD LEAGUE.
Així que com nosaltres esperaran que a la tercera va la vençuda i buscaran, com nosaltres, la seva primera victòria.
Pel que fa a nosaltres, avui anirem amb baixes, lesions, compromisos laborals, malalties de l'època,...i no se fins a quin punt només ens quedarà la bombona d'oxigen a la banqueta per recuperar-nos de l'esforç.
Un bon partit, que segurament serà molt igualat, i desprès, si es pot, a fer un bon tercer temps vetranuuu!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog