dimecres, 4 de febrer del 2015

Jornada 14: Veterans CP Vilanova 4 - Mollet HC 5

Crònica: Com es preveia el partit va ser molt maco de jugar, obert, amb moltes ocasions de gol, amb molt de respecte i uns grans porters. Fins i tot ahir ens va acompanyar un bon arbitratge, cosa que feia dies no passava.
Nosaltres teniem dos baixes significatives, la del David per sanció i la del J. Lluís del Riu per temes laborals.
Aquestes baixes es sumaven del nostre vetarà il·lustre que teniu una lesió al braç.
Així i tot vam lluitar i varem tenir la oportunitat de puntuar però no va poder ser.
El partit  una vegada més va començar favorable pels nostres interessos. Primer llançament a porteria i l'Oscar aconsegueix sorprendre a un Delmo que va estar força inspirat la nit d'ahir, però en aquesta acció no.
El Mollet comença amb una defensa individual que feia que els atacs locals fossin curts i la pressió sobre la nostre porteria l'estava resolent amb grans aturades un Eduard que va ser el millor de l'equip.
Però una falta innocent de l'Eloi enganxant l'stick al patí d'un jugador contrari, dóna la possibilitat al Rai de fer l'empat amb una falta directe magistralment llençada.
Van ser els pitjors minuts per nosaltres vam perdre el lloc a la pista i de cop amb dos jugades de tira lineas molt ben realitzades pels visitants ens veiem  dos gols per sota.
Però varem tenir una mica de sort i una falta també innocent i exagerada pel jugador local, també acaba amb targeta blava i falta directe. El Juanjo falla la directa però el rebot l'afavoreix i pot posar al marcador un 2-3 que ens tornava a posar dins el partit quedant tota la segona part per endavant.
La segona part no comença bé i als 5 minuts un Bordas sol de marca fa un golàs, culminant una gran jugada en estàtic del Mollet.
Seguim defensant i lluitant. El Mollet ja no pressiona tant i dóna lloc a que poguem llençar de lluny, així en un rebot un jugador visitant toca la pilota amb els patins dins l'àrea, aprofitant-se de l'acció per sortir amb avantatge, penal. El Juanjo el transforma. i tornem a estar dins el partit. Nosaltres crescuts i el Mollet amb uns quants dubtes. Això ho aprofitem i l'Eloi i el Jordi tenen oportunitats al contraatac, però el Delmo molt segur evita el gol. Però a falta de 6 minuts el Jordi aconsegueix quedar-se sol i amb una punxadeta suau, fa l'empat. Ho tenim bé. Estem bé, però com sempre últimament els últims minuts no tenim sort i desprès d'un rebot que encara el Pepe no sap com se l'emporta, assisteix al Rai i aquest al Miki que entra pel mig de la defensa descol·locada i a falta de 2 minuts col·loca el 4-5, que seria definitiu.
D'aquí el final el Mollet aguantant la pilota i nosaltres arriscant i així va arribar l'oportunitat a falta de 10 segons on l'Oscar sol davant del Delmo va tenir l'oportunitat de l'empat, que hagués estat el més just però no va poder ser.
Bon partit i molt bon ambient en una nit freda però que va donar un molt bon partit d'hoquei.

Imatge de la nostre defensa i de l'atac visitant que per moments va ser perfecte.

Moments de descans pels veterans locals.

Moments també de descans pels veterans del Mollet, sota l'atenta mirada del David.