dimecres, 25 de febrer del 2015

Jornada 16: Veterans CP Vilanova 2 - Cerdanyola HC 4

Crònica: Hem llençat el partit a la primera part, on hem estat resa-cossos, espesos, una banda... no hem jugat a res i un Cerdanyola amb lo just i amb un molt bon porter ha fet i han jugat el partit com s'ha de jugar, amb veterania i saber estar i ens ha guanyat merescudament.
Encara que al final del partit els hi vam posar les coses difícils.
Però una decisió molt polèmica del arbitre, que també és jugador del Veterans del CP Cubelles, va fer que algun jugador no estigues a l'alçada d'aquesta lliga, però les suspicàcies, les teories malèfiques, tots els fantasmes per influir en el resultat varen sortir en aquell moment doncs era un moment on estàvem assetjant la porteria visitant i el Cerdanyola es defensava com podia. No dic que influencies en el resultat final aquesta decisió però va trencar un partit que s'estava portat amb bastant esportivitat i veterania.

Resultat a la mitja part, aquí varem llençar el partit.

Moment de descans d'un molt bon equip veterà!

El partit començava malament per nosaltres el primer llançament a porteria, des de dins de la nostra defensa ens agafa tots encara freds i veiem que ja al minut dos anem per darrere el marcador.
Anem amb desordre, amb una defensa massa oberta, cadascú opinava com atacar una defens a molt organitzada.
No sortim clarament al contraatac, així i tot ens xiulen dos penals clars. Els fallem.
Arriba el segon del Cerdanyola quan quedaven 7 per acabar la primera part, un llançament ras i sec que no veu l'Eduard toca xapa, 0-2 i tocats, seguim intentant entrar a la defensa tancada del Cerdanyola, perdem la bola i en una contra a falta de 2 pel final ens fan el tercer.
Continuem, aquest cop tocats i amb ganes de que arribi el descans, però tenim la sort que en un dels pocs errors defensius del Cerdanyola aconseguim el primer.
Aquest gol ens dóna moral de cara la segona part.
Aquesta segona part la comencem més tranquils millor posicionats, i en atac també estem millor.
Així als 5 minuts el Juanjo fa el segon de la nit amb jugada individual des de darrere de la porteria i desprès de la parada del porter visitant, que a partir de llavors es va convertir en un mur per una infinitat d'ocasions que varem tenir. Fins que a poc del final i quan més a prop de l'empat estàvem l'arbitre va fer de les seves com ja he comentat abans.
Només dir que dos jugadors locals van tenir que anar a l'hospital, un amb punts al llavi i l'altre a l'orella i que l'arbitre no va fer constar aquesta segona lesió a l'acta perquè va marxar del pavelló sense que poguéssim firmar l'acta i anotant que va tancar l'acte per inconpareciencia de l'equip local. Molt lleig el gest per part de l'arbitre quan estavem atenent la lesió d'un company que era qui tenia que signar l'acta.
Però és el que té quan un jugador d'un equip rival i amb una tradicional rivalitat esportiva entre dos clubs et bé a xiular un partit, on la derrota vilanovina beneficiava i molt l'equip que ell defensa.
Voliem protestar l'acte, i amb el permís del Cerdanyola, perquè creiem adulterada la competició amb aquest jugador dels Veterans xiulant partits de la categoria on juga habitualment, però la "fugida" de l'arbitre del pavelló ens ho va impedir fer.
Perque quedi constància, no ens ho inventem.
Que hi farem! una més.

I divendres a Montbui, con lo justo!!!

La nit va acabar en un bon sopar i bona sintonia. Aquí veieu que utilitzàvem per explicar la tàctica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog