dijous, 16 d’abril del 2015

Jornada 22: Veterans CP Vilanova 6 - HC Montbui 6

Crònica: Espectacular primera part la que es va jugar dimarts contra els companys del Montbui. Els gols no van ser espectaculars, però la lluita i les ganes de jugar hoquei van donar a un joc molt viu, molt elèctric i on els atacs s'imposaven a les defenses dels dos equips.
El Montbui s'avançava els primers minuts amb dos gols, un d'una rematada dins l'àrea i un segon d'un llançament exterior.
Reaccionem i el David s'inventa una jugada, ell contra el món i fa el nostre primer gol. D'estar fora del partit, tenim la sensació de tornar estar competint.
Però desprès d'un temps mort demanat pels visitants, ens en fan dos més, un desprès d'un rebot queda la pilota morta dins l'àrea i el mateix jugador torna a rematar, i el quart desprès d'una errada defensiva o d'un bon atac en estàtic del Montbui que va fer que la defensa local és descol·loques.
Ens xiulen un penal tot seguit del quart gol i el David fa tocar la xapa la pilota. Bona execució.
A la següent jugada el Juanjo fa el tercer. I a la següent desprès d'una bona parada del porter visitant la pilota queda morta i el Jordi, la fa entrar, la pilota, ell i el porter. Una jugada bastant rocambolesca, però el gol va pujar el marcador i en pocs minuts havíem remuntat un marcador força advers.
Faltan poc el David d'excel·lent llançament creuat fa el 5è. Quina remuntada, quin joc, eren els nostres millros minuts, però un penal en contra el transformava el Montbui posant l'empat al marcador abans del descans.
Mitja part, el David en estat de gràcia!!

El HC Montbui recuperant-se d'una primera part espectacular.


Agafem forces, però crec que totes van acabar a la primera part per part dels dos equips. Perquè la segona part va anar passant sense gols, amb les defenses més ajustades, sense gaires ocasions clares. Nosaltres en varem tenir alguna més que ells, encara que els seus llençaments de lluny eren un perill constant, però el marcador no es movia. Falten dos minuts el Montbui defensant amb una individual tot el camp veu com el David agafa la pilota des de el nostre camp i desprès de marxar del seu marcador, de marxar de l'ajuda, i de l'altre ajuda, col·loca la bola a l'escaire i ens posa per davant del marcador faltant 2 minuts. Espectacular la jugada, espectacular el gol.
Els dos equips en 9 faltes, l'arbitre no xiulava, ni per uns ni per altres i a a falta d'un minut penal a favor del Montbui, que el Massana transforma.
A falta de 11 segons pel final l'arbitre xiula la desena falta del Montbui, potser en una acció que no ho era, quan abans havien succeït accions més punibles que la xiulada. El David en estat de gràcia desprès del póker de gols, es disposa a tirar la corresponent falta directe. Al pal!!! Final.
Bon partit, bon ambient i molt bon hoquei. Ara cap a Cubelles la pròxima setmana.


Foto de veteranuuuus, la última a casa aquesta temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog