dijous, 21 de maig del 2015

Última jornada

Aquesta setmana hem fet dos partits.
El dimarts vam anar a Ripollet, un partit que afrontàvem desprès de 15 dies sense posar-nos els patins i que es va notar la falta de partits i entrenaments.
Un inici de segona part molt dolent ens col·locaven 4 gols per sota i això va matar el partit. Vam intentar maquillar el resultat i vam fer dos gols que a falta de 5 minuts ens podia tornar a dins del partit però la desena falta per part nostre i la següent falta directa transformada feia i tancava un dels pitjors partits jugats per part nostre.

I ahir l'altre cara de la moneda. Tots vam estar a un bon nivell, i el rival el CP Congrés també va estar-ho.
Quina pena no poder jugar els últims 5 minuts, per culpa de l'hora que era, perquè vam arribar tard per un accident a les rondes que ens va fer arribar tard. Des d'aquí volem agrair la comprensió en tot moment dels veterans locals, que en cap moment van protestar per una situació que no els beneficiava gens. Van demostrar un gran esperit veterà. Felicitats companys!!!
Gran partit dels porters, en un partit obert, on a la mínima s'aprofitava per sortir al contraatac o per llençar a porteria a la mínima ocasió.
Al final una contra portada pel veterans vilanovins fan el primer i únic gol del partit i tres punts que ens poden assegurar la permanència encara que matemàticament no ho tenim.

Foto final dels veterans!
Ara tenim una setmana per jugar dos partits ajornats en el seu dia.
Divendres 29 anirem a jugar contra el Malgrat. 
I quedarà contra els veïns i companys del Cubelles, que estem esperant que ens proposin quan hi hem d'anar.

Desprès d'aquests dos partits valorarem la temporada i descansarem una mica perquè aquesta lliga dóna gust jugar-la, però físicament exigeix un estat físic alt, per la intensitat i igualtat que hi ha entre tots els equips.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog