dilluns, 7 de setembre del 2015

Com cada setembre, comencen el ball de noms....

Estem a l'inici de la temporada tot just portem un entrenament i alguna cara nova sembla que tindrem a l'equip.
Per desgràcia també tindrem alguna baixa, però que segur seguirem veient aquests companys en els entrenaments que anirem fent al llarg de la temporada.
La temporada passada vaig avançar 3 possibles incorporacions. D'aquelles es va fer realitat una i no va ser del tot, perquè la segona volta no va jugar cap partit amb nosaltres.
Així que a la baixa segura del Jordi Mestres, sumem la del Josep Lluis de Riu, encara que sempre tenen les portes obertes a tornar quan puguin.

Així que els nostres "ojeadores" han anat a buscar i mirar pel mercat de veterans i sembla ser que tenen noms a la cartera importants.
Començo per la porteria on segueix sonant com a reforç la possibilitat que l'actual President del Club Patí Vilanova, s'animi a estar amb nosaltres.

Pel que fa a jugadors, torna a sonar, com ja va passar l'estiu passat, l'Oscar Ruiz. Els nostres representants estan negociant amb la seva representant la hora de tornada a casa, per tal de fer realitat la seva incorporació a l'equip.

El nom que sona amb més força, és la tornada a la Lliga de Veterans, d'un dels ex-components de l'històric equip campió de la Lliga Catalana de Veterans, l'any 2007. En la Final Four realitzada a Castellar del Vallès, on el Vilanova es fa desfer del HC Mollet en semifinals i a la final del CP Vilafranca, on llavors i militaven el Tino Martínez i el Gaby Cairo.

Aquest nom, per petició personal no el podem desvetllar, per no espatllar les negociacions amb la seva representant. Us deixo una foto d'aquell equip, perquè aneu rumiant....

Campions Lliga Catalana Veterans, juny del 2007
I encara hem deixo una última incorporació... però aquesta ja veure'm si surt bé!!

Per cert, aquells que volgueu fer un amistós amb nosaltres durant aquest mes de setembre, esperem el vostre contacte per posar-nos d'acord i fer uns partits per tal de preparar una lliga que serà molt emocionant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog