divendres, 18 de setembre del 2015

Veterans CP Vilanova 7 - Veterans CP Calafell 4

Bon partit el d'ahir, bones rotacions i bones sensacions en definitiva. El vells, els nous i els de tota la vida, van estar a un molt bon nivell. Els porters espectaculars, doncs les defenses van ser bastant toves i es va permetre molt de cara porteria, donant protagonisme als dos porters.
En canvi els jugadors dels dos equips es nota que és inici de temporada i que la punteria no esta afinada, així que molts pals i moltes ocasiones fallades.

Un bon 1er test per nosaltres on vam poder veure en acció les tres possibles incorporacions per aquesta temporada i que podem fer més rotacions en els canvis que en temporades passades, sense així veure's afectat en gran mesura le joc de l'equip.
La 1a part va començar amb les típiques defenses dels dos equips, així que molt tancats al darrere i esperar l'error per fer el golet.
Nosaltres en varem tenir més que ells en aquests minuts, però el Calafell es va avançar en el marcador. Portàvem 10 minuts de partit, i poc desprès en un bona mitja volta dins el quadre del Calafell, l'Eloi fa l'empat.
Els dos equips fan les respectives rotacions i nosaltres canviem la defensa, això ens dona més oportunitats de gol, però el porter visitant està molt ben posat i entre ell i els pals impedeixen el gols locals. Així i tot el Gerard i el Juanjo posen abans de la mitja part els locals per endavant. 3-1 i a descansar.
La segona part el cansament comença a notar-se i les defenses són cada cop més obertes. Així i tot entre el Gerard i el David ens posem en 10 minuts amb un 5 a 1, que demostrava la superioritat local fins aquell moment. Però el Calafell va fer gala del seu esperit competitiu i en 5 minuts es va tornar a posar dins el partit marcant dos gols que escorçaven la diferència.
Els últims minuts van ser un anar i tornar constant i els locals en van treure dos gols, del Oscar i el Gerard de nou, completant el seu particular hat-trick. Mentre el Calafell en feia un, amb una altre badada defensiva.

Bon test de cara l'inici de temporada, ara esperem tancar algun amistós més de cara la pròxima setmana i ja mirant el calendari, perquè el dia 8 ens visita el CP Manlleu.