dijous, 1 de setembre del 2016

i Dissabte.... Veterans CP Vilanova - FC Barcelona



Aquesta foto es tornarà a repetir-se a les Casernes aquest dissabte 3 de setembre, on el CP Vilanova aprofitarà durant tot el dissabte i diumenge per presentar tots els equips del Club.

I nosaltres també tindrem una bona presentació, doncs com a bona pretemporada que s'ha de fer, hem convidat al FC Barcelona de Veterans perquè puguin preparar en condicions la Supercopa de Veterans que tenen a mitjans de setembre i nosaltres aprofitarem per presentar les noves incorporacions, que són poques, però esperem que durant la temporada ens donguin un cop de mà.

Si voleu veure un partit emocionant i amb un gran hoquei per part dels dos equips, desprès del partit de l'OkLliga femení que començarà a les 21:00, tindreu a pista a dos bons equips de Veterans que miraran de estar encertats i donar un bon espectacle a qui estigui a les grades de les Casernes.

En el partit jugat en la passada temporada a les Casernes el FC Barcelona es va emportar la victòria amb un ajustat 3-5 que es va decidir en uns polèmics últims instants de partit. Esperem que aquesta vegada tinguem més sort.

Així que quedeu tots convidats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog