divendres, 9 de setembre de 2016

Torneig CP Vilanova: Veterans CP Vilanova 2 - FC Barcelona 5

Dissabte passat ens varem presentar a l'afició del CP Vilanova, motla gent es va quedar a veure'ns cosa extranya per nosaltres acostumats a jugar sols amb el silenci de les Casernes i algún que altre aficionat per la grada i algún familiar que sempre ens dona suport.

Suposem que el nom del rival i la curiositat de saber quin planter portaria el FC Barcelona a les Casernes va fer que aficionats i joves del Club es quedessin a veure un bon partit d'hoquei veterà.

El Barça venia amb les baixes de dos jugadors històrics de la Lliga Catalana de Veterans, el Gaby Cairo i el Toni Rovira, la resta els mateixos amb la aportació del Diego Mir per primer cop amb els colors blaugranes.

Per part nostre incorporavem de nou i recuperat de la lesió al Gerard Bertran, i sobretot debutava el José Edo, que amb paciència durant la temporada ja veure'm si pot formar part de les rotacions de l'equip.

Nosaltres teniem la baixa de l'Eloi pel que resta de temporada i de l'Oriol Mestres per motius professionals, per dir-ho d'alguna manera. La resta els de sempre.

I com sempre van guanyar ells, i això que a la mitja part vam poder arribar amb un esperençador 2-2 que preveia una segona part igualada, però una sortida en la segona part dels blaugranes amb molta força i eficacia torna els dos gols de diferència. Que van ser tres, quan els vilanovins vam intentar obrir el partit he intentar tornar a competir per la victòria. Però un gran Tino ho va fer impossible amb unes intervencions espectaculars, sobretot en un tram del partit on el Gerard va estar 4 vegades sol contra ell, però va treure cames, mans, pit i cap per parar tot el que li venia.

Desprès un hoquei control molt ben portat pel veterà Josep Enric Torner, va fer que s'arribés al final sense gaires sorpreses i fent que la copa se l'emportés l'equip Blaugrana.

Ara a recuperar-nos, els que es van lesionar i a seguir escafant motors per l'inici de la lliga.

Des d'aquest blog, agraïr la presència del FC Barcelona en aquest partit i esperem que en d'altres ocasions també poguem contar amb ells, i els hi desitgem molta sort en la participació de la Supercopa Catalana.


Foto oficial dels Veterans CP Vilanova: A d'alt; Oscar, Juanjo, José, Jordi i Gerard.
A baix; Salva, David, Edu i Miki (absecent Oriol)

Foto dels Veterans FC Barcelona

Foto de familia amb els dos equips i amb la presència de la nombrosa canalla que es va quedar a veure el partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog