divendres, 7 d’octubre del 2016

1a Jornada: Veterans CP Vilanova TOYOTA 2 - CE Noia 4

Crònica: Ahir es va iniciar la temporada i no vam començar gaire bé. Potser ens va sorprendre la ultra defensiva defensa del Noia, que va estar en tot moment ficat a dins de la seva àrea, defensant com podia els constants atacs locals. Va ser una constant durant tot el partit, i nomé el gran partit del Nono, defensant la porteria amb molta eficàcia i un Cañada que amb el seus tres gols de llançament  exterior, van poder a un Vilanova que va defensar bé, i que va tenir poc encert de cara

1a foto amb el logo del nou patrocinador.
Ells es van anar amb un 0-3 al seu favor, gràcies, a un penal absurd, però penal, i a dues pilotes perdudes al mig camp. Res més, algun llançament exterior, algun que altre contraatac ben aturat per un Eduard molt segur durant tota la nit. Però realment qui va proposar jugar a hoquei qui va tancar al rival dins l'àrea varem ser nosaltres, però ahir la porteria visitant va estar a un gran nivell i el nostre nivell no va ser el que tocava.

Resultat a la mitja part.
La segona part aquest domini Vilanoví va anar a més i comandats pel José, vam insistir molt més en la porteria rival, així al 5 minuts de la represa, el David fa una bona internada lateral i la seva passada es rematada per l'Oriol, fent el primer i posant-nos en el partit.
Ells van tenir faltant 10 minuts la desena falta i la conseqüent falta directe, que l'Eduard atura, i en la següent jugada tenim la mateixa acció a favor. El Juanjo falla. Tot hagués canviat si haguéssim transformat la falta directe. Però no va ser així, en els minuts finals, quan ja atacàvem a la desesperada, ens fan el quart, i a falta d'un minut fem el 2-4 definitiu, rematant el Jordi una acció en la qual davant de la porteria del Noia hi havien com a mínim més de 6 jugadors, entre els locals i els defensors del Noia, que amb l'autobús instal·lat a la porteria van aprofitar els nostres errors per emportar-se els tres primers punts.

Debut a casa del Jose, esperem que vagi agafant confiança i sigui el Jose de les grans ocasions.
Ara 15 dies de descans fins el pròxim partit que ens desplaçarem a Cerdanyola, esperem recuperar els nostres davanters, perquè ahir vam notar i molt l'absència de homes gol com són el Miki i el Gerard, esperem que es recuperin aviat de les seves dolències i els tinguem aviat a la pista amb nosaltres.