divendres, 21 d’octubre del 2016

2a Jornada: Cerdanyola CH 2- Veterans CP VIlanova TOYOTA 5

Crónica: Bon partit el jugat ahir la nit. Els dos equips érem coneixedors de quines eren les armes de cadascú i per sort nosaltres vàrem tenir més insistència i ganes de guanyar el partit i utilitzar aquestes armes per aconseguir els tres primers punts de la temporada.
Els antecedents d'altres temporades ens feia pensar lo complicat que per nosaltres és guanyar en aquesta pista. Cap dels que estàvem convocats recordava la última victòria vilanovina a Cerdanyola, així que ens vàrem posar el "mono" de treball per aconseguir la victòria.

Per nosaltres teniem tres baixes significatives, el José, el Gerard i el Miki, i ells al jugador més perillós i emblemàtic, el David. I alguna baixa més que feia que només tinguessin un canvi, pels dos que teniem nosaltres.

Un moment del partit

El partit comença i el Cerdanyola es situa en la seva típica defensa tancada i protegint a un dels millor porters de la lliga de Veterans, que ahir la nit per moments quasi desmoralitza l' equip doncs els nostres intents de fer gol acabaven una i una altre vegada amb aturades del Bel, que va estar espectacular durant tot el partit.

Ells atacs llargs, nosaltres intentant també que la pilota ens durés una mica i intentant acabar sempre a porteria. Així evitàvem els seus temibles contraatacs.

Una defensa avançada per part nostre produeix un tall en defensa per part nostre i en l'acció posterior de contraatac ens fan penal. El Juanjo el transforma.

Intentem tenir pilota, crear perill, el creem, però avui tenim un mur a la porteria contraria.

La nostre defensa s'està imposant a l'atac d'ells, i també tenim controlats els contraatacs, però en un llançament exterior aparentment sense perill ens fan l'empat. L'equip està bé, creem perill i ja hem fet les rotacions pertinents, no canviem el pla marcat i seguim treballant per fer el segon, l'empat era més producte d'un infortuni que no del bon joc del rival o del nostre mal joc. Fins i tot tenim un segon penal que el Juanjo aquest cop no aconsegueix transformar.

Però a falta d'1 minut per arribar al descans un llançament exterior semblant al del primer gol, també s'introdueix a la nostre porteria. Al descans ens anem perdent 2-1, però amb la sensació que el partit era nostre i que arribaria el nostre moment i la pilota començaria a entrar.

Ahir si varem tenir un arbitratge digen de la categoria, felicitats a l'àrbitre.

La segona part comencem pujant molt la pressió. Això va ser la clau del partit, doncs vam anar ofegant cada cop més el rival. Vam tallar moltíssimes pilotes que varen propiciar moltes ocasions d'atacar sense la defensa organitzada o amb dos contra uns, o un amb clar avantatge.

Aquí comença l'espectacular nit del Jordi, doncs els 4 gols de la segona part els va fer ell aprofitant les passades del David o de l'Oscar i en l'últim transformant una falta directa.

A partir de 2-3 ells s'obren en defensa i ens van donar moltes facilitats per circular la pilota en accions molt maques que una i una altre vegada eren aturades pel porter local que va estar a un nivell espectacular.

Ells en canvi molts xuts de lluny intentant que amb la poca llum de la pista alguna entres a porteria, però algun cop la sort i altres les aturades a cegues de l'Eduard van fer que el partit el tinguéssim controlat. A falta de 30 segons el Cerdanyola va tenir l'oportunitat d'escorçar el marcador, però el penal el va para l'Edu.

Resum. Bona segona part que a base d'insistència i pressió vam tombar un defensiu Cerdanyola i sobretot a un excel·lent porter.

Foto final amb els dos equips,... veteranuuus!!

La pròxima setmana ens visita el Canet el dijous. Equip recent a la categoria i que desconeixem els jugadors que el componen. Així que esperem seguir amb la línia que vam encetar ahir i els tres punts es quedin a casa.