dilluns, 13 de març del 2017

Jornada 11 CP Malgrat 5 - Veterans CP Vilanova TOYOTA 6

Crònica: Divendres recuperavem el partit de la primera volta que no vam poder jugar en el seu moment amb els companys del CP Malgrat. Arribavem amb un canvi i amb jugadors que feia tres setmanes que no es possaven els patins. Però amb ganas de poder plantar cara al Malgrat que és un equip molt competitiu però que juga i deixa jugar i que segur ens deixaria tenir les nostres oportunitats degut al seu joc tan obert i gens especulatiu.
Però els locals no contaven amb un jugador que va estar en tot el partit en estat de gràcia. Tot i rebre 5 gols l'Eduard divendres va estar espectacular. I em quedo curt amb aquest adjectiu doncs ens va salvar en moltes ocasions i va fer que els del Malgrat veiessin un mur una vegada i una altre fins al punt de fallar ocasions clarissimes amb avantatge per fer el gol.

MVP del partit.
Aquest factor se li ha de sumar també que en 10 minuts anavem guanyant 0-4, amb un Miki que feia molt de malt amb les combinacions amb el Jordi i que deixava al locals una mica tocats. Fins i tot vam fer el 0-5, però l'àrbitre el va anul·lar. Quedava molt i ens tocaria patir.

Resultat als 10 minuts de joc.
El Malgrat va decidir bomberdejar la porteria a base de llançaments exteriors, els nostres defenses van patir seriossos cops als braços que van fer perillar per moments la seva participació durant el partit. Un penal i una contra van posar el 2 - 4 abans del descans.

Resultat a la mitja part.
La segona part comença com la primera amb dos gols del Miki que ens dona marge per seguir creient que l'equip podria treure algún punt d'una de les pistes més complicades de la lliga de Veterans. En aquesta part del partit el Salva va tenir molta particiapció en atac on dos dues passades seves van fer que ens anessim del marcador de nou.

A 9 minuts del final, les forces estaven al limit.

Els 9 últims minuts va ser un corre carrers, ells les van tenir, però nosaltres també, però anavem al límit i el porter local es feia molt gran cada cop que el Miki es plantava sol o el Jordi. Vam tenir oportunitats de fer més gols, ells també, però no estavem del tot encertats els dos equips i el partit va acabar amb victòria inesperada per nosaltres.

Resultat final.

Al final estavem exhausts i la veritat que si dura el partit un minut més no crec que haguès estat el mateix resultat. Ells van apretar molt i de valent, però l'Eduard va estar inmens i els 3 punts van sentar molt bé a l'expedició vilanovina desprès de l'últim partit a casa que ens va deixar tan mal gust de boca.