dimarts, 28 de març del 2017

Jornada 8: Veterans CP Vilanova TOYOTA - CP Congrès B

Aquest dijous torna la lliga de veterans a les Casernes. En un duel entre dos equips que estan a la classificació molt igualats encara que els vilanovins estem per sobre, però que a casa del Congrés vam patir una derrota dolorosa, sent l'equip barceloní, l'equip que aquesta temporada a aconseguit més vegades perforar la nostre porteria.
Esperem recuperar el bon nivell defensiu que hem demostrat en molts partits i que al Palau, contra el Barça, durant la segona part es va perdre una mica.

I divendres tornarem a jugar, per recuperar la jornada que teníem que desplaçar-nos a Canet, i que per diversos motius no es va poder jugar. Partit trampa, doncs el Canet a la seva pista to i ser l'últim classificat està obtenint bons resultats i alguna sorpresa, doncs el seu joc directe i en una pista una mica especial els fa ser un rival molt complicat.

Per tot això i desprès de que els companys del CP Calafell es posessin en contacte amb nosaltres per fer un amistòs, aquesta passada setmana vam aprofitar per fer un partit i sobretot un bon sopar amb ells, recordant moments viscuts i que esperem que tornin a la lliga A de Veterans.

Compartint taula amb els Veterans del CP Calafell al restaurant la Pu-Put.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog