dijous, 23 de novembre del 2017

5ena Jornada: Veterans CP Vilanova TOYOTA - HIGH TIMES 5 - CP St. Celoni 4

Crònica: Gran partit el jugat ahir entre dos grans equips. Al final els tres punts es van quedar a Vilanova però tal i com va anar el partit perfectament també haguessin pogut viatjar cap a Sant Celoni.

Foto final del partit dels dos equips.
El partit comença amb una primera jugada embarbollada dins l'àrea local on al final la pilota acaba dins la porteria de l'Eduard sense saber encara qui la va introduir, doncs l'àrbitre deia que nosaltres en pròpia porteria amb el peu i nosaltres el mateix jugador del Sant Celoni, també amb el peu. La qüestió que no portàvem ni un minut i ja anàvem al darrere al marcador.
I encara va ser pitjor quan als pocs minuts una falta directa xiulada en contra la transforma l'equip visitant, posant en menys de 5 minuts un 0-2 al marcador que preveia un partit complicat.
Intentem asserenar els ànims i tenim una oportunitat clara de gol en un penal que l'Oscar Ruiz no aconsegueix transformar.
ja fets els primers canvis de la rotació local, tenim un segon penal. Aquest cop el Juanjo si aconsegueix fer el primer de la nit pels vilanovins.

La nostre defensa anava millorant i el Sant Celoni també tenia un bon nivell defensiu que feia que les ocasions fossin bastant escasses, però en els últims 5 minuts de la primera part una consecució d'errades al mig camp amb pèrdues de pilota per malts controls originen el tercer gol del Sant Celoni en una contra sol contra l'Eduard i una falta directa que aquest cop l'Eduard para i permet a l'equip seguir viu en el partit. I més quan a falta d'un segon per acabar la primera part l'àrbitre senyala una nova falta directe però aqeust cop al nostre favor. Sense temps d'apropar-se el Juanjo llença i fa el segon que escurçava distàncies i donava moral a l'equip per tal d'aconseguir la remuntada.

Resultat a la mitja part.

Moments de descans dels veterans vilanovins,
La segona part comença amb nosaltres més ben possessionats i amb oportunitats clares en atac, en aquestes una errada defensiva nostre fa que el Sant Celoni en una passada al segon pal i rematada a l'aire espectacularment, faci el 2-4. Però en una acció calcada per part nostre el Salva, enganxa la passada de l'Oscar Ruiz al segon pal a l'aire i ens torna a posar de seguida en el partit i fent que el Sant Celoni no és veies amb un marcador més còmode.

A partir del 3-4 el partit passa a domini nostre el Sant Celoni només penja boles, i nosaltres generem moltes ocasions de gol que una vegada i una a ltre el porter visitant atura. Faltant 7 minuts per acabar el partit, una jugada col·lectiva de l'equip acaba en un remat sense para de l'Oriol que acaba a l'escaire i aconseguim empatar.
Desprès d'anar tot el partit sota en el marcador vam veure que era possible la remuntada. I aquesta és va confirmar, quan el Juanjo dins l'àrea enganxa un rebot desprès d'un llançament de l'Oscar Fernàndez, a una mà i al primer toc la bola toca el travesser i l'esquena de l'Oscar introdueix la pilota finalment a la porteria visitant.

Quedaven menys de dos minuts i era qüestió de veterania i fer passar el minut i al final els tres punts serien nostres i així va ser, fent possible un 4 de 4 que dona molta moral a l'equip.

Foto del final del partit celebrant el 4 de 4.
La pròxima jornada visitem als companys del Calafell, en un derbi que com sempre serà molt "guapo" de jugar.