dijous, 16 de novembre del 2017

4a jornada: CP Congrès "A" 2 - CP Vilanova TOYOTA-HIGH TIMES 5

Foto final del partit entre els dos equips veterans.
Ahir la nit els veterans del CP Vilanova es van desplaçar a la sempre complicada pista del CP congrés. Però ahir el resultat ens va ser favorable i sobretot gràcies al Eduard que va estar a un alt nivell aturant 3 faltes directes en moments importants del partit.

A la mitja part el resultat ja ens era favorable i vam arribar a estar amb un 0 a 4 a favor, amb els gols de l'estrenat Oscar Ruiz i d'un Oscar Fernàndez que en la nova posició a pista està agafant més protagonisme de cara a porteria. Uns últims instants de partit una mica esbojarrats va fer que els locals escurcessin diferencies, però el Salva va posar la cirereta al pastís i tancant qualsevol dubte al resultat amb el cinquè de la nit.

Alegria dels components dels veterans 
Sorprenentment estem al capdavant de la classificació, però tot just això acaba de començar i el següent partit el tenim contra un dels finalistes de la temporada passada, el St. Celoni que ens visitarà el pròxim dimecres i que ens tornarà a posar a prova en una lliga Catalana de Veterans que com va ser la temporada passada serà molt igualada i disputada. A disfutar de l'hoquei veterà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog