dilluns, 13 de novembre del 2017

3a Jornada: CP Vilanova TOYOTA-HIGH TIME 4 - Cerdanyola CH 1


Bona victòria dels Veterans del CP Vilanova TOYOTA-HIGH TIME, una victòria que va venir precedida per un partit molt serio per part nostre i on en cap moment ens vam veure superats pel joc lent i molt veterà d'un Cerdanyola que com sempre es tanca al voltant d'un dels millors porters de la categoria però que en atac només busca el llançament exterior o un rebot per tal de posar perill.

El començament de partit va ser molt lent molt a veure-les venir  buscant els dos equips el contraatac. En aquestes accions nosaltres teniem oportunitats molt més destacades que els visitants, però un extraordinari Bel ho aturava tot.

Per part nostre els tímids contraatacs del Cerdanyola acabaven normalment amb llançaments a mitja distància que l'Eduard en un gran partit i transmeten molta seguretat aturava una i una altre vegada.

En una nova contra per part nostre aquest cop estem encertats, i amb un escopida al primer pal el Jordi posa al marcador el primer de la nit. Va durar poc l'alegria doncs en una contra d'ells on cauen defensa i atacant a sobre del nostre porter, en el conseqüent remat, sense que l'Edu es puguès moure ens fan l'empat. Creiem que hi havia falta. Així acaba la primera part.

La segona la nostre insistència té més fruits, i primer l'Oscar aprofita una aturada del porter visitant per rematar de primeres a l'escaire, poc desprès l'Oriol es marca una bona jugada personal que en primera instància atura el porter del Cerdanyola, però el Jordi amb la canya preparada fa el tercer.

En tot això ja havien passat 20 minuts on el Cerdanyola havia baixat molt en atac, creant molt poc perill i al obrir-se en defensa nosaltres vam tenir moltes més oportunitats, però un extraordinari Bel quasi ho parava tot.

Faltant 4 minuts pel final el Salva enganxa un remat a l'escaire de primeres que va sentenciar el partit.

Bon partit per part nostre, que vam saber jugar amb molta paciència.

Dimecres 3er partit de la temporada a Barcelona, a Congrés, encara tenim de baixa algun jugador i esperem que amb lo just puguem fer un bon partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog