dimarts, 23 d’octubre del 2018

CP Calafell - CP Vilanova TOYOTA - HIGH TIMES - Sami's

Desprès d'aconseguir la passada jornada un punt molt important per començar amb bon peu aquesta lliga i davant d'un rival important, visitem els companys del Calafell que jugaran el seu últim partit a les seves instal·lacions abans de les obres de remodelació del pavelló.

Partit on els dos equips en coneixem força, encara que el nostre té molts canvis respecte al de l'any passat amb tantes incorporacions. Esperem trobar el punt a les rotacions i sempre poder contar amb un equip competitiu a pista, però això no vol dir que les coses puguin sortir bé i menys quan hi ha un derbi per endavant, on de ben segur els companys del Calafell voldran obtenir els seus primers punts de la temporada a costa nostre.

L'any passat vam patir la derrota més severa de tota la temporada contra ells a casa seva en un partit jugat de tu a tu pels dos equips i molt malt gestionat per part nostre.

A veure quin equip presentem i quin partit ens a surt.

Demà a les 22h a Calafell gran derbi intercomarcal.


Imatge del partit jugat a Calafell la primera volta de la passada temporada amb el resultat de 6 a 1 a favor del Calafell.
Partit de la segona volta jugat a Vilanova la passada temporada amb victòria pels locals per 7 a 1.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog