dilluns, 8 d’octubre del 2018

Nova temporada dels Veterans del CP Vilanova

Una temporada més i desprès de obtenir uns molts bons resultats la temporada passada, l'equip de veterans del Club Patí Vilanova torna a competir i jugar a la millor lliga mundial de Veterans.

Aquest any a l'equip li està costant arrencar, la base de l'equip de la temporada passada continua amb alguna baixa i amb més problemes que mai per tal de contar amb suficients jugadors per cada partit, doncs els deures i les obligacions familiars i professionals a vegades, o sempre fan que el sacrifici de cada setmana sigui més complicat.

Així que la feina d'aquesta pretemporada ha estat més la de intentar tenir noves incorporacions que afegits al equip de la temporada passada faci que l'equip tingui una plantilla amb forces jugadors.

Afegim a l'equip el Javi Navarrete, el Xavi Albà, el "Chechi", i torna el José Edo.

I alguna incorporació més que potser caurà més endavant i que us anirem informant.

En tot cas intentarem estar cada partit amb un equip amb un nombre de jugadors adequats per afrontar una temporada de la Lliga de Veterans que es fa llarga i que costa lo seu estar a totes.


Aquest es el nostre calendari de partits, des d'aquest blog, donem la benvinguda a la lliga de veterans als companys del CT Barcino "B" i la UE la Garriga, que acopa la plaça de Cerdanyola CH.

Molta sort a tots i us esperem al tercer temps al bar de les Casernes per seguir parlant d'històries i historietes del nostre hoquei.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog