divendres, 9 de març del 2012

17ena Jornada: G.E.I.E.G 2 - Veterans CP Vilanova B 2

Crònica: Poc es pot dir a favor dels dos equips, potser vam fer més mèrits per portar-nos els tres punts cap a casa els Veterans del CPV, però no tenim la sort de principi de temporada. Un exemple, la primera part finalitza amb un resultat de 1 a 0 a favor del gironins, que amb un contraatac de dos per dos, fan pujar aquest gol al marcador, la resta xuts de lluny i poca cosa més. Els Veterans CPV, 4 xuts al pal, 2 penaltis fallats, i nombroses ocasions molt ben resoltes pel porter gironí, que va fer una excel·lent actuació.
Com deia no era la nit dels vilanovins que encara tenien al cap el partit del Montbui, on creien que no es  mereixien un correctiu com el que van rebre.
La segona part comença igual, clar domini visitant, però sense gol. En aquestes una internada per banda del Salvador, acompanyada d'un bon "arrastre" al segon pal, fa pujar el empat. El cansament es començava a notar en una pista un xic relliscosa i en els vilanovins la falta d'efectius també feia que les idees i la iniciativa cada vegada fos menys. Així i tot, es va poder fer el segon, amb una acció curiosa. "El gol del tonto", feia anys que no en veia un. quedaven 6 minuts. Vam intentar fer un canvi de defensa, per evitar els llançaments de lluny, però aquí potser una altre cop vam pecar de "pardillos" (Carles torna necessitem aquell veterà que des de fora veu quan s'ha demanar un temps mort a temps).
A falta de tres minuts un llançament de lluny sense perill, però que anava enverinat per la presència de molts efectius gironins i vilanovins davant del porter vilanoví, posa el definitiu 2 a 2.
Era la nit dels dosos, perquè a les dos ens posàvem a dormir.
Resumint partit sense molta història, però que amb la bona línia que portàvem fa que ens tinguem que posar les piles si volem seguir l'estela dels de d'alt.
Una dada més, partits jugats 2012: 7 partits jugats / partits guanyats: 2 / partits perduts: 3 / partits empatats: 2 / gols a favor: 26 / gols en contra: 31.
Abans de la parada nadalenca:  7 partits jugat / partits guanyats: 6 / partits perduts: 1 / partits empatats: 0 / gols a favor. 47 / gols en contra: 24.

Són dades, però estar clar que el 2012, no està sortint les coses tal i com ens agradaria. Ànims companys ja tornarà aviat els bons partits, els gols i les victòries i si no és així per lo menys intentem'ho.